Show menu

Gorenje Velenje poleti proti uglednim tekmecem

27. 3. 2017

Rokometaši Gorenja Velenja so zakorakali v odločilni del sezone, v katerem lovijo državni in pokalni naslov. V klubu že pogledujejo tudi proti naslednji sezoni, pred katero bodo del priprav opravili v Skopju.


Na povabilo Vardarja bodo med 16. in 19. avgustom v makedonski prestolnici, v družbi uglednih klubov, ki v tej sezoni so in še tekmujejo v Ligi prvakov, nastopili na pripravljalnem turnirju. Poleg gostiteljev se bodo v Športnem centru Jane Sandanski v lov za Vardarjevo lovoriko podale še zasedbe drugega skopskega kluba Metalurga, švedskega Kristianstada, madžarskega Picka Szegeda in poljske Wisle Plocka.


Matej Avanzo, direktor Gorenja Velenja:
"Potem ko smo z RK Vardar Skopje že v pripravljalnem obdobju pred to sezono lanskega avgusta odigrali tekmi v Kranjski Gori ter v Velenju, sodelovanje nadaljujemo tudi v letu 2017. Makedonski kolegi so nas namreč povabili na izjemno atraktiven turnir, na katerem bodo poleg Vardarja, njegovih mestnih tekmecev, moštva Metalurga, in našega kluba sodelovali še madžarski Pick Szeged, švedski Kristianstad in poljska Wisla Plock. V RK Gorenje Velenje se vodstvu Vardarja zahvaljujemo za zaupanje, hkrati pa smo prepričani, da bodo težke tekme na močnem turnirju dobra uvertura v novo sezono."

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me