Show menu

VIDEO: Štirje mladi upi prvič trenirali s člansko ekipo

15. 2. 2017

Nedavno končane krajše priprave ekipe RK Gorenje Velenje so bile za štiri potnike prelomne. Poleg rokometašev, ki v tej sezoni zastopajo barve članske ekipe, je klub v Podčetrtek povabil tudi štiri mlade upe, na katere v prihodnje resno računa.


S člansko ekipo so v Podčetrtek odpotovali tudi štirje kadeti, sicer tudi člani mladinske ekipe Gorenja Velenja, ki so si v zadnjem obdobju prislužili vpoklice tudi na reprezentančne akcije. Z ekipo so tako na priprave odpotovali 16-letni črnogorski vratar Miljan Vujović ter trije upi domače rokometne šole, Tilen GrobelnikDomen Tajnik in Jernej Drobež. Vsi so z izjemno marljivim delom dokazali, da jih čaka svetla rokometna prihodnost, klub pa se je z njimi pred kratkim dogovoril za dolgoročno sodelovanje. 

 

Borut Plaskan, trener članske ekipe Gorenja Velenja:
"Naše kadete moram pohvaliti, res so trenirali z velikim veseljem. Lahko so pridobili nekaj izkušen tudi od igralcev, ki so jih morda poprej gledali le z velikimi očmi. Menim, da je bila to za njih zelo pozitivna izkušnja. Četverica fantov je del zelo perspektivne generacije, na katero v klubu v prihodnosti še kako računa. Prepričan sem, da bo z dobrim delom kar nekaj izmed teh fantov rokomet igralo na visoki ravni."


Jernej Drobež, rokometaš Gorenja Velenja:
"Na pripravah v Podčetrtku sem se imel izvrstno. Dvakrat na dan sem imel priložnost trenirati s člani. Dopoldanski treningi so bili namenjeni koordinaciji, popoldanski pa ekipnemu treningu. Takšnega poteka treningov do sedaj nisem bil vajen, a s tem nisem imel težav."


Tilen Grobelnik, rokometaš Gorenja Velenja:
"Vabilo je prišlo precej nepričakovano, bil sem presenečen. Treniranje s člani v Podčetrtku mi je prineslo lepo izkušnjo, ki mi bo v prihodnje zagotovo koristila. Dodobra sem se lahko spoznal z delom v članski ekipi. Zelo sem vesel tega."


Domen Tajnik, rokometaš Gorenja Velenja:
"Vedno sem si želel, da bi treniral s člansko ekipo. Vesel sem te priložnosti, saj mi je dala novo izkušnjo in mi obenem pokazala, da v klubu računajo name. V primerjavi z našimi treningi so bili ti v Podčetrtku nekoliko bolj naporni."


Miljan Vujović, rokometaš Gorenja Velenja:
"To je bila resnično lepa izkušnja za vse nas, saj se moramo počasi navaditi na ritem, ki ga prinaša članski rokomet. Trenirali smo dobro, mislim da so trenerji zadovoljni z nami, tudi "igralci članske ekipe so nas dobro sprejeli. Resnično sem užival v delu in vzdušju ekipe."

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me