Show menu

VIDEO: Ose v Podčetrtku uspešno sklenile krajše priprave

13. 2. 2017

Po dveh neuspehih na prvih uradnih tekmah v letu 2017 so rokometaši Gorenja Velenja trdno odločeni, da krivuljo že na naslednji tekmi obrnejo sebi v prid. Tradicionalno Rdečo dvorano so konec minulega tedna zamenjali za krajše priprave v Termah Olimia v Podčetrtku.


Del treningov os je bil pod vodstvom Mortna Seierja Larsna posvečen ohranjanju primerne telesne pripravljenosti, drugi del pa piljenju že uigranih akcij ter novostim v igri, ki jih bodo Velenjčani pokazali že na naslednjih preizkusih. Na priprave članske ekipe so odpotovali tudi trije mladinci, Kenan PajtTadej Mazej in Jan Tajnik, prvič pa so okusili treniranje s člansko ekipo tudi štirje nadobudni kadeti, sicer tudi člani mladinske ekipe RK Gorenje Velenje, ki so bili v zadnjem obdobju vabljeni na reprezentančne priprave. S člansko ekipo so tako v Podčetrtek odpotovali tudi 16-letni črnogorski vratar Miljan Vujović ter trije upi domače rokometne šole, Tilen GrobelnikDomen Tajnik in Jernej Drobež. Vsi so z izjemno marljivim delom dokazali, da jih čaka svetla rokometna prihodnost, klub pa se je z njimi pred kratkim dogovoril za dolgoročno sodelovanje. 

 

Borut Plaskan, trener članske ekipe Gorenja Velenja:
"Priprave v Podčetrtku so ekipi koristile, še posebej, ker so se fantje lahko med seboj nekoliko več družili in na ta način tudi povezali. Načrt dela, ki sva ga pripravila s trenerjem za telesno pripravo Mortnom Seierjem Larsnom, smo uspešno izpolnili. Fantje so se regenerirali in napolnili baterije pred novimi preizkusi. Po teh pripravah bomo imeli na voljo teden dni, da se čim bolje osredotočimo na tekmo z Metalurgom. Narediti moramo vse, da se kar najbolje pripravimo na ta obračun. V Podčetrtek smo popeljali tudi nekaj mladih upov, ki jih moram resnično pohvaliti za prikazano. Na treningih so garali in pridobivali znanja od starejših kolegov, ki so jih morda še pred kratkim gledali le z velikimi očmi. To je za njih zagotovo lepa in pozitivna izkušnja. Vsi so zelo perspektivni, v klubu v prihodnosti računamo nanje. Prepričan sem, da bo s trdim delom v prihodnje marsikdo od njih igral rokomet na visoki ravni."

FOTOGALERIJA PRIPRAV V PODČETRTKU
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me