Show menu

Poleg imena bo velenjski in valjevski klub povezovalo tudi sodelovanje

9. 2. 2017

Generalni sponzor velenjski rokometašev, Gorenje je globalno podjetje, ki eno izmed svojih poslovalnic premore tudi v srbskem mestu Valjevo. Tamkajšnjim športnim kolektivom je v preteklosti pomagalo z letnimi donacijami, po novem pa bo četverica klubov nosila tudi njegovo ime.

 

Konec prejšnjega meseca so namreč tamkajšnji vaterpolski, odbojkarski, nogometni in rokometni klub z Gorenjem sklenili pogodbo o sponzorstvu. Podpore so bili pri rokometnem klubu Metalac, ki veliko stavi na vzgojo mladih igralcev, še kako veseli, v prihodnje pa bodo na ta račun še tesneje sodelovali tudi v velenjskim klubom.

 

Milan Meža, predsednik Gorenja Velenja:
"Gorenje ima kot globalno podjetje v Srbiji hčerinsko podjetje Gorenje Aparati za domačinstvo d.o.o., Valjevo. Gorenje v Valjevu podpira lokalne organizacije, med katerimi najdemo tudi rokometni klub  Metalac Valjevo, ki pozornost posveča predvsem delu z mladimi rodovi. RK Gorenje Velenje se je z valjevskim rokometnim klubom dogovorilo za strokovno sodelovanje in podporo pri delovanju tega srbskega kolektiva. V prihodnje načrtujemo tudi skupne aktivnosti za mlade rokometne upe."

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me