Show menu

Mlajši kadeti ta konec tedna na mednarodni turnir na Hrvaškem

3. 2. 2017
Hrvaška Virovitica ta konec tedna gosti mednarodni turnir za mlajše kadete. V konkurenci ekip iz Hrvaške, Srbije, Avstrije, Madžarske, Bosne in Hercegovine kot tudi Slovenije se bodo predstavili tudi mladi rokometaši Gorenja Velenja. 

Velenjski rokometni upi bodo turnir, na katerem nastopajo zgolj povabljene ekipe, začeli v skupini B. Tam jim bosta družbo delali hrvaški zasedbi Dugega Sela in Zameta ter madžarskega Plera iz Budimpešte. Prvi dve zasedbi bosta tekmici osic v petek (ob 13.30 in 16.45), slednja pa v soboto (ob 11.00). Glede na uvrstitev v skupinskem delu se bo turnir nadaljeval z boji za razvrstitev od 9. do 12. mesta ter četrtfinalom. Tekme za končno razvrstitev sledijo v nedeljo.

Tomaž Juršič, trener ekipe mlajših kadetov Gorenja Velenja:
"Mednarodni turnir v Virovitici je izredno kakovosten, saj bodo na njem nastopile ekipe, ki tradicionalno dobro delajo s svojim podmladkom. Nastopi na takšnih turnirjih so za naše mlade rokometaše izrednega pomena, saj na takšnih tekmah napredujejo in se razvijajo, kar je tudi cilj našega kluba, v katerem želimo čim več igralcev pripraviti tudi na kasnejše igranje v članski konkurenci. Naša ekipa bo na igrišču skušala pokazati največ, česar je v tem trenutku sposobna, na koncu pa bomo videli, kam nas bo to pripeljalo."

11. MEDNARODNI TURNIR ZA MLAJŠE KADETE VIROVITICA 2017:

Skupina B, petek, 3. februarja, ob 13.30:
DUGO SELO : GORENJE VELENJE

Ob 16.45:
GORENJE VELENJE : ZAMET

Sobota, 4. februarja, ob 11.00:
GORENJE VELENJE : PLER BUDIMPEŠTA


Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me