Show menu

Kadeti na pripravljalni tekmi klonili v Slovenj gradcu

26. 1. 2017
Člani kadetske ekipe Gorenja Velenja, ki z mladinsko selekcijo niso odšli na turnir na Češko, so v sredo v Slovenj Gradcu odigrali pripravljalno tekmo s tamkajšnjimi vrstniki. Na koncu so morali priznati premoč s 25:27.

PRIPRAVLJALNA TEKMA KADETOV:

Sreda, 25. januarja:
SLOVENJ GRADEC 2011 : RK GORENJE VELENJE 27:25 (15:11)

Gorenje Velenje: Radivojević in Husejnović v vratih, Štefl, Oblak 1, Ograjenšek 1, Brunšek 1, Hojnik 1, Zupanič 1,  Aubreht 2, Komar 3, Pongrac 3, Bandalo 4, Mazaj 4, Le. Podpečan 4.


Kadeti Gorenja so v sredo zvečer gostovali na Koroškem in odigrali prijateljsko tekmo z ekipo Slovenj Gradca 2011, na kateri so veliko priložnosti za igro dobili mladi velenjski upi letnikov 2000 in 2001, ki sicer na tekmah državnega prvenstva igrajo nekoliko manj. Nasprotnik osic je bila dokaj spremenjena postava Korošcev, saj se je ta po koncu prvega dela okrepila z igralci iz Raven na Koroškem.


Obe moštvi sta večino tekme, ki je trajala 70 minut, igrali v obrambni formaciji 3:2:1. Tekmo so bolje začeli domači in že v teh uvodnih minutah pokazali več od neodločnih in zaspanih osic.Težave Velenjčanov so tičale v obrambi, kje ti niso delovali kolektivno. Tekmeci so prelahko prihajali do zadetkov iz igre. Na trenutke je ekipa Gorenja igrala zelo dobro v napadu, vendar obramba ni bila na primerni ravni. Posledično sta bledo predstavo pokazala tudi vratarja osic, ki sta v 60 minutah uspela zbrati zgolj 4 obrambe.


Borbeni domačini so se pokazali kot pravi nasprotnik za osice in tovrstne pripravljalne tekme so morda edini pravi trening za kadetsko selekcijo Gorenja. To je bila odlična priložnost za uigravanje ekip, treniranje kombinatorike v napadu ter krepitve borbenosti in timskega duha v moštvu. 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me