Show menu

Z nakupom koledarja pomagaj velenjskim rokometašicam

15. 12. 2016
Še malo in na koledarjih bomo obrnili zadnji list v letu 2016. Že imate novega, ki bo krasil vaše stene? Svoj koledar, ki ga krasijo mladenke članske ekipe, so v decembru izdale velenjske rokometašice. Za njegov nastanek so odvrgle svoje drese in se prelevile v prave fotomodele.

Nakup prvega koledar nove serije je opravil Rokometni klub Gorenje Velenje, vi pa si svoj izvod lahko zagotovite pred tekmo s Telekomom Veszpremom. Stojnico ŽRK Velenje boste našli pri vhodu v Rdečo dvorano.


Biljana Lakić, gneralna sekretarka kluba:
"Koledar je nastal precej po naključju. Idejni vodja je bila mama naše članice Taide Alekić, ki je pomagala priti do fotografa Boštjana Vidrajza, ki sicer prihaja z Dolenjske. Ta celotno fotografiranje opravil zastonj, ob tem pa si vzel precej časa, saj je celotno fotografiranje v hotelu Razgoršek trajalo dober teden. Dekleta so na fotografijah nosile obleke Grazia, za ličenje pa je poskrbelo frizerstvo in make up Stanka. S koledarji želimo v teh težkih finančnih časih za šport najti kakšnega dodatnega podpornika, ki bi bil pripravljen pomagati našemu klubu in članski ekipi."
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me