Show menu

Cehte z reprezentanco začel priprave, v sredo Velenje gosti tekmo s Švico

30. 10. 2016
V nedeljo se je v Velenju zbrala slovenska moška reprezentanca, ki bo v Šaleški dolini gostovala v prvem delu prvega ciklusa kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu 2018 na Hrvaškem. Med izbranci Veselina Vujovića je tudi član RK Gorenje Velenje Nejc Cehte, ki si bo na treningih skušal izboriti mesto v izbrani vrsti za obračuna s Švico in Portugalsko.

Prvi kvalifikacijski preizkus za slovenske fante prihaja že to sredo, ko se bodo v Rdeči dvorani v Velenju pomerili s Švicarji. Vstopnice za obračun, ki se bo začel ob 18. uri, so že na voljo. Zagotovite si jih lahko na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si, bencinskih servisih Petrol ali preko spleta na povezavi TUKAJ. Cena v predprodaji je 8 EUR, na dan tekme 10 EUR, poseben popust pa velja za vse, ki boste naročili 4 vstopnice, saj boste za njih odšteli zgolj 20 EUR! Tekma s Portugalci bo štiri dni kasneje na sporedu v Lizboni. 

Cehte je doslej za Slovenijo zaigral dvakrat - pred tremi leti je nastopil na dveh pripravljalnih dvobojih proti Nemcem. Na širšem spisku 28 rokometašev, ki imajo pravico nastopa v novembrskem ciklusu, se nahajata še dva Velenjčana. Vid Levc in Niko Medved ostajata med rezervami, ki bi lahko bile naknadno vpoklicane na priprave.

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5:


1. kolo, Velenje, sreda, 2. novembra, ob 18.00:
SLOVENIJA : ŠVICA

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC


2. kolo, Lizbona (Portugalska), nedelja, 6. novembra, ob 15.00 (16.00 SLO):
PORTUGALSKA : SLOVENIJA

Ostale tekme:
SLOVENIJA : NEMČIJA (3./4. maj)
NEMČIJA : SLOVENIJA (6./7. maj)
ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)
SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se