Show menu

Celminš do konca sezone posojen v Slovenj Gradec

28. 10. 2016
Rokometaši Gorenja Velenja so v petek popoldne odpotovali na gostovanje v Brest, kjer se bodo v Ligi SEHA Gazprom v soboto, ob 16.30 pomerili z Meškovom. Med potniki v Belorusijo ni bilo Andrisa Celminša. Estonec, ki se najbolje znajde na položaju desnega zunanjega, bo do konca sezone kot posojeni igralec nastopal za Slovenj Gradec 2011.

Pri sosednjem prvoligašu bo 20-letnik skušal ujeti čim več priložnosti za igro, ki je zanj v tem trenutku bistvenega pomena, saj se pri velenjskem klubu, zaradi velike konkurence na zunanjih igralnih položajih, v letošnji jeseni ni naigral. Levoroki 193-centimetrov visoki rokometaš je v Velenje prišel pred začetkom minule sezone, pred tem pa je v domovini v dresu Valge Kävala zabil 167 golov in postal drugi strelec tamkajšnjega državnega prvenstva. Celminš je na posoji preživel že večino minule sezone, ko je branil barve Rika Ribnice (41 golov na 27 tekmah).


Za slovenjgraški klub je Celminš dobitiral v petek na gostovanju v Izoli. K zmagi s 33:17 je iz štirih strelov prispeval dva gola. 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se