Show menu

Nejc Cehte dodatno vpoklican na priprave reprezentance

24. 10. 2016
Slovensko moško člansko reprezentanco le še dober teden dni loči do začetka kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2018 na Hrvaškem. Med 20 kandidati, ki si bodo skušali izboriti mesto v ekipi za tekmi proti Švici in Portugalski bo tudi rokometaš Gorenja Velenja Nejc Cehte.

Visokoraslega 24-letnega Brestaničana je selektor izbrane vrste Veselin Vujović na priprave vpoklical po poškodbi dve leti starejšega Žige Mlakarja. Cehte je doslej za Slovenijo zaigral dvakrat - pred tremi leti je nastopil na dveh pripravljalnih dvobojih proti Nemcem. Na širšem spisku 28 rokometašev, ki imajo pravico nastopa v novembrskem ciklusu, se nahajata še dva Velenjčana. Vid Levc in Niko Medved ostajata med rezervami, ki bi lahko bile naknadno vpoklicane na priprave.

Prvi del priprav na kvalifikacije bo moška članska reprezentanca preživela v Velenju, kjer bo v sredo, 2. novembra, ob 18. uri tudi odigrala prvo kvalifikacijsko tekmo, nasprotniki bodo Švicarji. Štiri dni kasneje v Lizboni sledi še obračun s Portugalci. Vstopnice za obračun v Rdeči dvorani so že naprodaj. Zagotovite si jih lahko na vseh prodajnih mestih www.mojekarte.si, bencinskih servisih Petrol ali preko spleta na povezavi TUKAJCena v predprodaji je 8 EUR, na dan tekme 10 EUR, poseben popust pa velja za vse, ki boste naročili 4 vstopnice, saj boste za njih odšteli zgolj 20 EUR!

KVALIFIKACIJE ZA EP 2018, SKUPINA 5:


1. kolo, Velenje, sreda, 2. novembra, ob 18.00:

SLOVENIJA : ŠVICA

NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

 

2. kolo, Lizbona (Portugalska), nedelja, 6. novembra, ob 15.00 (16.00 SLO):

PORTUGALSKA : SLOVENIJA

 

Ostale tekme:

SLOVENIJA : NEMČIJA (3./4. maj)

NEMČIJA : SLOVENIJA (6./7. maj)

ŠVICA : SLOVENIJA (14./15. junij)

SLOVENIJA : PORTUGALSKA (17./18. junij)

Prijavi se na e-novice

Prijavi se