Show menu

Osa Pika sobotno dopoldne preživela z otroki na Titovem trgu

1. 10. 2016

Prva oktobrska sobota je bila kot nalašč, da sta se na Titovem trgu v Velenju združila šport in gospodarstvo. Na prireditvi Velenje se predstavi je med 62 sodelujočimi športnimi društvi ter podjetji sodeloval tudi RK Gorenje Velenje.


Stojnica kluba, ki je bila namenjena predvsem najmlajšim nadobudnežem in nadobudnicam, je bila skozi celoten dan zelo obiskana. Otroci so se zabavali na posebnem poligonu, ki ga je skrbno začrtala osa Pika, z natančno in mirno roko pa so si lahko priborili tudi mamljive nagrade.


Po uspešno opravljenem delu z ovirami so jih čakali trije meti v osje gnezdo, vsak zadetek v luknjo pa jim je prinesel določeno število točk. Najbolj natančni so domov odnesli prve primerke plišaste klubske maskote ose Pike ter navijaških šalov, spet drugi bodo v prihodnje s ponosom nosili majice črno-rumenih.


Za otroški smeh in radoživost so poleg prve ose v Velenju skrbeli tudi fantje domačega kluba. Navodila Pike sta otrokom zjutraj skrbno predajala Mitja Nosan in Rok Ovniček, sredi dopoldneva pa je štafetno palico prevzel vratarski dvojec Rok Zaponšek-Jože Baznik. Za nemoteno druženje otrok so skrbeli tudi rokometaši mladinske ekipe. Fantje so si bili po koncu enotni. "Uživali smo, super je bilo. Veselimo se že naslednjega podobnega druženja!" so dejali.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me