Show menu

Velenjski kadeti veseli visoke zmage nad vrstniki s Ptuja

25. 9. 2016

V soboto, 24. septembra 2016, so se velenjski kadeti v domači Rdeči dvorani veselili nove zmage. Tokrat so visoko nadigrali vrstnike s Ptuja in vpisali novi dve točki. 

Mladim osam skupaj s trenerjem Simonovićem čestitamo za izjemno borbenost na igrišču in visoko zmago, ki naj jih bo v tej sezoni še ogromno!

Črno-rumeno, kot eno!


POROČILO:


RK GORENJE VELENJE : RK DRAVA PTUJ      42:21 (23:8)


VELENJE, RDEČA DVORANA, 24.9.2016, 15:00

RK DRAVA PTUJLazič in Kovačič v vratih, Kampuš, Štampar, Godicelj, Pšajd, Pogelšek, Simonič 1, Ivaniševič 2, Šilak 4, Forštnarič 7, Nikl 7.

IZKLJJUČITVE: /

7 m: 2/2

RK GORENJE VELENJEVujović, Husejnović, Radivojević in Burek v vratih, Štefl, Hojnik 1, Bandalo – Magrič 1, Podpečan Luka 1, Starc 2, Aubreht 3, Zupanič 3, Komar 4, Drobež 4, Tajnik 6, Grobelnik 6, Podpečan Leon 11.

IZKLJUČITVE: 4 minute.

7 m: 2/3

SODNIKA: Čretnik Dejan in Murko Uroš

Trener: Ivan Simonović


Kadeti Gorenja so zabeležili svojo tretjo zmago v skupini. Tokrat so bili znova prepričljivo boljši od gostov s Ptuja. Že na samem začetku tekme so osice z delnim izidom 10:1 pokazale svojo premoč. Po 15 minutah tekme je prišlo do prvih menjav v vrstah Velenjčanov, toda raven igre je ostala na visoki ravni. Po prvih 30 minutah so si osice s 15 zadetki prednosti zmago že zagotovile. 

Zaradi odsotnosti številnih mlajših igralcev zaradi bolezni so v moštvu osic nastopili kar 4 vratarji. V drugem delu igre so se med vratnicami zamenjali kar trije fantje v 30 minutah. Nadaljevanje je prineslo nekoliko več napak v domačih vrstah, vendar so bile vse storjene v fazi protinapada, kjer so osice poskusile odigrat z malo več rizika. Storjene napake so gosti kaznovali z lahko doseženimi zadetki, vendar zmaga seveda domačinov nikoli ni bila vprašljiva. Korektna tekma v športnem duhu in, kar je zelo pomembno, brez težjih poškodb na obeh straneh.

Tekmo je spremljalo okoli 50 gledalcev, med njimi tudi skupina navijačev s Ptuja, ki je prišla podpret svoje rokometaše.

Čestitke fantom za zmago!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me