Show menu

Starejši dečki A in B skupaj gostovali v Celju

19. 9. 2016

Tokrat sta obe naši ekipi starejših dečkov A in B gostovali pri RK Celje Pivovarna Laško v Zlatorogu.


Obe tekmi sta bili zelo napeti, kot se za derbije teh nasprotnikov tudi spodobi. Ekipi starejših osic sta prikazali zelo visok nivo rokometne igre, v kateri ni manjkalo hitrih protinapadov, polprotinapadov, čvrste igre v obrambi in dobrih obramb vratarjev.

Na našo žalost so tokrat krajšo potegnile mlade osice, saj so bili vrstniki iz Celja na obeh tekmah boljši za zadetek razlike.


Starejši dečki B
Celje Pivovarna Laško
: Gorenje Velenje   27:26  (14:11)

Gorenje:Miklavžina in Pandol v vratih, Bizjak 4, Karijašević, Škrobot 4, Potočnik, Petrovič, Cvijetinović, Kamenicki 2, Bandalo-Magrič, Zulić 9, Juršič, Hojnik 3, Mlivić 3, Stropnik1, Kuster.


Starejši dečki A 

Celje Pivovarna Laško: Gorenje Velenje   23:22  (10:11)

Gorenje: Pandol in Verboten v vratih, Koren 2, Smajlović, Mrkaljević, Hudovernik 3, Lah, Radšel 6, Šmigoc 9, Mrkonjić 2, Jovanović, Flis, Hojnik, Mlivić in Kamenicki


Tomaž Juršič, trener obeh ekip starejših dečkov: ''Fantje so se borili po najboljših močeh, za kar jim iskreno čestitam. V igri je opazen velik napredek, voljni moment na igrišču je bil skozi celo tekmo visok. Že jutri se oziramo v prihodnost, analizirali bomo naše napake, na naslednjih treningih in tekmah pa poskušali rezultat obrniti sebi v korist. Mladim igralcem Celja Pivovarne Laško pa za zmago športno čestitamo.''


Naslednjo tekmo črno-rumeni starejši dečki A igrajo v četrtek, 22.9.2016, ob 18.00 proti ekipi Liebenau v dvorani Šolskega centra Velenje.

 

Vljudno vabljeni!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me