Show menu

Mladi talent Tadej Mazej sklenil pogodbo z RK Gorenje Velenje

26. 8. 2016

V rokometnemu klubu Gorenje Velenje bo v prihodnjih sezonah črno-rumeni dres še naprej nosil tudi mladi obetavni Tadej Mazej, ki je svoje prve rokometne korake usvojil ravno pri nas.

 

Mazej, ki je pred kratkim praznoval svoj 18. rojstni dan, se najbolje znajde na položaju levega zunanjega igralca, je bil doslej član vseh mlajših selekcij RK Gorenje Velenje. 


Pogodba, ki jo je s Tadejem v imenu RK Gorenje Velenje podpisal predsednik Milan Meža, je štiriletna, torej za sezone 2016/17, 2017/18, 2018/19 in 2019/20. V tej sezoni bo 190 cm visok rokometaš igral za mladince RK Gorenje Velenje, občasno pa se bo pridružil tudi za članskemu moštvu, nato pa bo nastopal le še v članskem črno-rumenem dresu.


Tadej, sicer otrok velenjske rokometne šole, je ob podpisu pogodbe z našim klubom povedal naslednje: ''Za mano je podpis prve rokometne pogodbe in zelo sem vesel, da sem pogodbo podpisal z RK Gorenje Velenje, klubom, v katerem sem se prvič tudi spoznal z rokometom. To mi daje neko potrditev mojega trdega dela in odrekanj v času treningov skozi vse mlajše selekcije, še posebej pa sem ponosen, da sem občasno že lahko tudi del članskega moštva. Sedaj gledam samo še naprej, dal bom vse od sebe in upam, da v domačem klubu dosežem še veliko.''


Direktor RK Gorenje Velenje Matej Avanzo je prve profesionalne pogodbe z mladim rokometašem vesel, saj je to le še korak več k začrtanemu cilju velenjskega kluba: ''S tem, ko smo v RK Gorenje Velenje podpisali dolgoročno pogodbo z našim domačim talentom Tadejem Mazejem, smo še dodatno podčrtali usmeritev produkcijskemu centru ter skrbi za domače kadre naproti. Tadej je strokovno vodstvo kluba prepričal s predanim delom, nedvoumnim talentom in popolno predanostjo vrhunskemu športu. Na nedavnih testiranjih je, na primer, podrl kar nekaj rekordov ter tako še dodatno pokazal in dokazal, da gre za material, v katerega je smiselno vlagati.''


Mazej bo tako sedaj, kot smo že zapisali, igral za mladinsko ekipo RK Gorenje Velenje, po potrebi pa se bo pridružil tudi članskemu moštvu z možnostjo posoje v katero izmed članskih ekip drugih slovenskih rokometnih klubov.


Tadej, veseli nas, da si ostal zvest črno-rumenemu osjemu gnezdu in želimo ti še ogromno rokometnih uspehov!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me