Show menu

Rokometaši osebno vabijo na dobrodelni stand-up uvod v novo sezono

25. 8. 2016

V četrtek, 25.8.2016, se je celotna članska ekipa velenjskih rokometašev takoj po dopoldanskem treningu odpravila na sprehod po Velenju. 


Njihov glavni namen je bilo druženje in kramljanje z Velenjčani, ki so jih z letaki tudi povabili na dobrodelno otvoritev sezone RK Gorenje Velenje.

 


Dobrodelna otvoritev sezone RK Gorenje Velenje bo dogodek, na katerem bodo v torek, 30.8.2016, od 19.00 dalje v velenjskem Domu Kulture v središču pozornosti poleg naše članske ekipe tudi izvrstni stand-up komiki.

 

Predstavitvi članskega moštva našega kluba za bližajočo se sezono, v kateri bodo ose igrale v ligi SEHA, končnici državnega prvenstva, slovenskem pokalnem tekmovanju ter, upajmo, tudi v elitni Ligi prvakov, bo sledil večer, poln smeha. Zanj ter posledično zagotovo za boleče trebušne mišice bodo namreč poskrbeli mojstri stand-up komedije Perica Jerković, Uroš Kuzman, Aleš Novak, Marko Žerjal in Tin Vodopivec.

 


Ose so svoj današnji sprehod pričele pred Rdečo dvorano ter se z Velenjčani družile tudi pri Hotelu Paka, na Titovem trgu, na tržnici in v okolici šolskega centra.
Mimoidoči so bili povabila na dogodek veseli, z rokometaši so z zanimanjem poklepetali o prihajajoči sezoni in obljubili, da se letos zagotovo vidimo v Rdeči dvorani.

 


Več o dobrodelnem uvodu v prihajajočo sezono s stand-upom si lahko preberete TUKAJ.  

 


Naj še enkrat spomnimo, da lahko vsi, ki želite podpreti ta dobrodelni projekt, to storite na več načinov:

-         z nakupom vstopnice in se skupaj z nami nasmejite ob nedvoumno zabavni predstavi stan-up komikov. (NAKUP VSTOPNIC)

-         na licu mesta, saj bomo denarna sredstva zbirali v posebej za to namenjenem zbirniku

-         prek posebnega računa, odprtega pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije, lahko iz udobja svojega naslonjača primaknete kakšen evro za dober namen (več o NAKAZILU)

 

Že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki ste že ali pa še boste skupaj z nami omogočili izvedbo prav posebnega dobrodelnega uvoda v sezono 2016/17.

 


Vstopnice za dobrodelni stand-up lahko kupite na tej POVEZAVI

 


Skupaj smo močnejši, se vidimo 30.8.2016, ob 19.00 v Domu kulture v Velenju. 


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me