Show menu

Velika dobrodelna otvoritev sezone RK Gorenje Velenje

28. 8. 2016

V rokometnem klubu Gorenje Velenje smo dobili novo, domiselno, zabavno in koristno idejo ter pripravili prav poseben dobrodelni uvod v sezono 2016/17.

 

Dobrodelna otvoritev sezone RK Gorenje Velenje bo dogodek, na katerem bodo v torek, 30.8.2016, od 19.00 dalje v velenjskem Domu Kulture v središču pozornosti poleg naše članske ekipe tudi izvrstni stand-up komiki.

 

Uvodni predstavitvi članskega moštva našega kluba za bližajočo se sezono, v kateri bodo ose igrale v ligi SEHA, končnici državnega prvenstva, slovenskem pokalnem tekmovanju ter, upajmo, tudi v elitni Ligi prvakov, bo sledil večer, poln smeha. Zanj ter posledično zagotovo za boleče trebušne mišice bodo namreč poskrbeli mojstri stand-up komedije Perica Jerković, Uroš Kuzman, Aleš Novak, Marko Žerjal in Tin Vodopivec.

 

Matej Avanzo, direktor RK Gorenje Velenje: ''V RK Gorenje Velenje se še naprej trudimo biti domiselni in drugačni. Tokrat smo se odločili prijetno združiti s koristnim in prišli na idejo, da bi otvoritev sezone 2016/17 izvedli na način, kot ga še ni bilo. Tako bomo na predzadnji avgustovski dan v velenjskem Domu kulture namesto klasične novinarske konference pred sezono za vse podpornike pripravili predstavitev prenovljene ekipe skupaj z dobrodelnim nastopom odličnih stand-up komikov, ki so se takoj in z veseljem odzvali našemu vabilu. Z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje smo se dogovorili, da bo ves denar, zbran s prireditvijo, šel za projekt Botrstvo, in sicer za najbolj socialno ogrožene otroke iz velenjskega okolja. V imenu RK Gorenje Velenje bi se želel zahvaliti petim stand-up komikom, da so se brez obotavljanja odločili za brezplačen nastop, vsem sodelavcem v klubu za pomoč in dobro voljo, podjetju Gorenje, agencijama AV Studio in Zadrga, Festivalu Velenje in MO Velenje pa za finančno in materialno podporo, da bomo skupaj za Botrstvo v Velenju lahko zbrali čim večji znesek. Vljudno vabljeni, da z nakupom vstopnice ali nakazilom pomagate tudi vi!''

 

Vsi, ki želite podpreti naš dobrodelni projekt, lahko to storite z nakupom vstopnice, prav tako pa boste lahko bodisi na licu mesta, bodisi prek posebnega računa, odprtega pri Zvezi prijateljev mladine LJ Moste-Polje, primaknete kakšen evro za dober namen.

 

Podatki za nakazilo na za to priložnost posebej odprt račun pri ZPM LJ Moste-Polje:

Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje

Proletarska cesta 1, 1000 Ljubljana

KODA: CHAR

NAMEN: BOTRSTVO V SLOVENIJI

IBAN: SI56 0201 2002 0297 991

SKLIC: SI00 1152

Vsi udeleženi v projekt dobrodelnega uvoda RK Gorenje Velenje v sezono 2016/17 smo se odpovedali slehernemu honorarju – brezplačno bodo, jasno, nastopili tudi vsi stand-up komiki, ves izkupiček od prodanih vstopnic pa bomo namenili za projekt Botrstvo v Sloveniji, in sicer tokrat prav posebej za socialno ogrožene otroke iz območja Velenja.


Anita Ogulin, predsednica ZPM Ljubljana Moste-Polje, pod njenim okriljem pa poteka tudi projekt Botrstvo v Sloveniji: ''Z RK Gorenje Velenje smo se že v preteklosti povezovali in s svojim delovanjem so bili vedno pozorni na šibkejše v naši družbi. Izjemno veseli smo, da bodo skozi šport in zabavo pomagali tudi tistim, ki v življenju potrebujejo luč. Iskreno hvaležni smo, da otrokom prinašate svetlobo in jim rišete nasmehe na obraz. Prepričani smo, da bomo skupaj spremenili življenje na bolje čim več otrokom iz velenjskega lokalnega okolja, malim navijačem kluba. Verjemite, z malo pomoči se otrokom odpre popolnoma nov svet, razvijajo doslej neznane sposobnosti in s pomočjo ter nekaj spodbude ustvarjajo nepozabne zgodbe. Hvala vam, da jim boste to omogočili.''

 

Po končani stand-up predstavi bomo vsem navzočim v dvorani sporočili, koliko denarnih sredstev smo zbrali za projekt, nato pa bosta predsednik in direktor RK Gorenje Velenje, Milan Meža in Matej Avanzo, s priložnostnim čekom sredstva slavnostno predala predstavnikom Botrstva v Sloveniji.

 

Naj še enkrat spomnimo, da lahko vsi, ki želite podpreti ta dobrodelni projekt, to storite na več načinov:

-         z nakupom vstopnice in se skupaj z nami nasmejite ob nedvoumno zabavni predstavi stan-up komikov. (NAKUP VSTOPNIC)

-         na licu mesta, saj bomo denarna sredstva zbirali v posebej za to namenjenem zbirniku

-         prek posebnega računa, odprtega pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije, lahko iz udobja svojega naslonjača primaknete kakšen evro za dober namen

 

Že v naprej se zahvaljujemo vsem, ki ste že ali pa še boste skupaj z nami omogočili izvedbo prav posebnega dobrodelnega uvoda v sezono 2016/17.


Vstopnice za dobrodelni stand-up lahko kupite na tej POVEZAVI


Skupaj smo močnejši, se vidimo 30.8.2016, ob 19.00 v Domu kulture v Velenju. 


Črno-rumeno, kot eno!


POTEK DOBRODELNE OTVORITVE SEZONE RK GORENJE VELENJE

TOREK, 30.8.2016 – DOM KULTURE, VELENJE, 19.00

– Uraden začetek dogodka z voditeljem Urošem Kuzmanom.

 – Nagovor predsednika RK Gorenje Velenje Milana Meže.

 – Začetek stand-up predstave (Perica Jerković, Uroš Kuzman, Aleš Novak, Marko Žerjal in Tin Vodopivec).

 – Predstavitev članske ekipe RK Gorenje Velenje ter nagovor trenerja dr. Marka Šibile in kapetana članskega moštva Nika Medveda.

 – Nadaljevanje stand-up predstave (Perica Jerković, Uroš Kuzman, Aleš Novak, Marko Žerjal in Tin Vodopivec).

 – Uraden zaključek prireditve z razglasitvijo dotlej zbranega zneska in predajo čeka.

 – Možnost novinarskih vprašanj.


Prijavi se na e-novice

Prijavi se