Show menu

Znan sodniški par prvega derbija lige SEHA v Rdeči dvorani

14. 8. 2016

S septembrom se za velenjske rokometaše začenja sezona lige SEHA. Prvo tekmo bodo naši fantje odigrali v domači Rdeči dvorani, prvi tekmec v tem tekmovanju pa bo ravno naš največji ''domači rival'' RK Celje Pivovarna Laško.


Kot smo že pisali, bi po razporedu, ki ga je liga SEHA objavila v začetku avgusta, morali Velenjčani uvodni krog v ligi SEHA odigrati v torek, 6.9.2016, in sicer v gosteh pri RK Celje Pivovarna Laško.

 

Zaradi zasedenosti dvorane Zlatorog sta se najboljša slovenska kluba dogovorila, da bo prvi domači rokometni derbi nove sezone v velenjski Rdeči dvorani (sreda, 7.9.2016), drugi obračun, poprej predviden v Velenju, pa bo 22.11.2016 potekal v Celju. Predlog so potrdili tudi v vodstvu lige SEHA.


Ker se »ose« s kvalifikacijskega turnirja Lige prvakov v Velenje vračajo šele v ponedeljek, 5.9.2016, smo se odločili, da tekmo z ekipo Celja v Rdeči dvorani odigramo v sredo, 7.9.2016, predvidoma ob 17.30 (točen čas je odvisen od TV-prenosa in ga bomo sporočili naknadno).


Z vodstva lige SEHA pa so nam že sporočili, kdo bo predstavljal uradno delegacijo uvodnega kroga lige SEHA. Na prvi tekmi lige SEHA med RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško bosta v Rdeči dvorani sodila hrvaška sodnika Dalibor Jurinović in Marko Mrvica, delegat pa bo prav tako Hrvat Siniša Rudić.


V Velenju smo veseli, da bomo sezono lige SEHA v domači dvorani prvič otvorili prav z večnim slovenskim rokometnim derbijem in komaj čakamo, da se sezona rokometnih spektaklov v Rdeči dvorani začne.


Črno-rumeno, kot eno!


Na voljo pa so tudi že SEZONSKE VSTOPNICE za sezono 2016/17

Zagotovi si 20 vrhunskih tekem v Evropi, ligi SEHA in domačih tekmovanjih.

Več informacij dobiš na --> http://bit.ly/2acmJqq

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me