Show menu

Kaj člani RK Gorenje Velenje počnejo v Kranjski Gori?

3. 8. 2016
V torek, 2.8.2016, so se po tednu dni treningov v velenjski Rdeči dvorani velenjski rokometaši odpravili na višinske priprave v Kranjsko Goro.

Priprave v Kranjski Gori potekajo od torka, 2.8.2016, do sobote, 6.8.2016, ko se bodo Velenjčani v Kranjski Gori prvič prijateljsko pomerili z ekipo Vardarja. Drugič jih dvoboj z lanskoletnim podprvakom lige SEHA namreč čaka že v sredo, 10.8.2016, in sicer v domači Rdeči dvorani. 

Priprav so se udeležili vsi rokometaši članskega moštva RK Gorenje Velenje z izjemno Darka Stojnića, ki je skupaj s slovensko mladinsko reprezentanco na Evropskem prvenstvu na Danskem. Članski ekipi so se tokrat na višinskih pripravah pridružili tudi trije mladinci RK Gorenje Velenje (Kenan Pajt, Jan Tajnik in Tadej Mazej), ki skupaj s člansko ekipo trenirajo že vse od začetka priprav.

Niko Medved, kapetan RK Gorenje Velenje, je pred odhodom v Kranjsko Goro povedal: ''Za nami je prvi teden priprav v Rdeči dvorani, kjer mislim, da smo trenirali dobro. Tudi trener je bil zadovoljen z našim delom v prvem delu priprav. Sedaj se odpravljamo v Kranjsko Goro, kjer bomo vse do konca tedna. Čakajo nas naporni treningi in tam bomo imeli idealno priložnost, da se kot ekipa še bolj povežemo tudi z novimi igralci, seveda pa tudi v miru in brez zunanjih vplivov opravimo vse treninge in se pripravimo na prihajajočo sezono.''
Ose dvakrat dnevno (zjutraj in zvečer) izvedejo trening, med drugim pa bodo, kot smo že zapisali, v soboto odigrali tudi pripravljalno tekmo z makedonskim Vardarjem

Na sredinem treningu so Velenjčani nekaj časa posvetili tudi piljenju svojih košarkarskih tehnik, ki si jih lahko skozi fotogalerijo ogledate TUKAJ.

Glavni trener dr. Marko Šibila in kondicijski trener črno-rumenih Morten Seier Larsen sta do sedaj z delom in motivacijo naših fantov na pripravah v Kranjski Gori zelo zadovoljna, več pa si lahko ogledate v spodnjem videu.

Črno-rumeno, kot eno!
VIDEO POROČILO S PRIPRAV RK GORENJE VELENJE V KRANJSKI GORI
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me