Show menu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje se je odpravila v Kranjsko Goro

2. 8. 2016
Po tednu dni treningov v velenjski Rdeči dvorani so naše ose pripravljene na spremembo okolja in se tako odpravljajo na višinske priprave v Kranjsko Goro.

Natanko pred tednom dni, v ponedeljek, 25.7.2016, so se namreč velenjski rokometaši v polni postavi vrnili v svojo domačo Rdečo dvorano, kjer so trenirali vse do danes, 2.8.2016, ko so se v dopoldanskih urah za slab teden dni odpravili na višinske priprave v Kranjsko Goro.

Priprav se bodo udeležili vsi rokometaši članskega moštva RK Gorenje Velenje z izjemno Darka Stojnića, ki je skupaj s slovensko mladinsko reprezentanco na Evropskem prvenstvu na Danskem. Članski ekipi pa so se tokrat na višinskih pripravah pridružili tudi trije mladinci RK Gorenje Velenje (Kenan Pajt, Jan Tajnik, Tadej Mazej), ki skupaj s člansko ekipo trenirajo že vse od začetka priprav.

Ose v Kranjski Gori čakajo naporni dopoldanski in popoldanski treningi, med drugim pa bodo v soboto odigrali tudi pripravljalno tekmo z makedonskim Vardarjem. Poleg trdega dela in priprav na izjemno zahteven začetek nove sezone, pa bodo fantje vsekakor našli čas tudi za druženje in povezovanje ekipe, predvsem z rokometaši, ki bodo v prihajajoči sezoni za RK Gorenje Velenje nastopili prvič.

Niko Medved, kapetan RK Gorenje Velenje: ''Za nami je prvi teden priprav v Rdeči dvorani, kjer mislim, da smo trenirali dobro. Tudi trener je bil zadovoljen z našim delom v prvem delu priprav. Sedaj se odpravljamo v Kranjsko Goro, kjer bomo vse do konca tedna. Čakajo nas naporni treningi in tam bomo imeli idealno priložnost, da se kot ekipa še bolj povežemo tudi z novimi igralci, seveda pa tudi v miru in brez zunanjih vplivov opravimo vse treninge in se pripravimo na prihajajočo sezono.''

Priprave v Kranjski Gori bodo tako potekale od torka, 2.8.2016, do sobote, 6.8.2016, ko se bodo Velenjčani v Kranjski Gori prvič prijateljsko pomerili z ekipo Vardarja. Drugič jih dvoboj z lanskoletnim podprvakom lige SEHA namreč čaka že v sredo, 10.8.2016, in sicer v domači Rdeči dvorani. 

Ogled tekme RK Gorenje Velenje : HC Vardar, ki bo 10.8.2016 ob 19.30 v Rdeči dvorani je omogočen za vse ljubitelje rokometa, saj je VSTOP PROST. 

Upamo, da se po daljšem premoru vidimo v čim večjem številu in skupaj otvorimo novo sezono rokometnih tekem v črno-rumeno obarvani Rdeči dvorani. 

Črno-rumeno, kot eno!
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me