Show menu

Razpored tekem, ki Velenjčane čaka v ligi SEHA

31. 7. 2016

Kot smo že pisali, je upravni odbor SEHA Gazprom lige 6.7.2016 sprejel odločitev, da bo liga SEHA sezono pričela 6./7. septembra in sicer z desetimi sodelujočimi klubi. 


''Glede na priključitev dveh najboljših slovenskih klubov v regionalno ligo, lahko v sezoni 2016/17 pričakujemo najboljšo in najmočnejšo ligo v zgodovini SEHA lige'', pa so julija zapisali na uradni spletni strani SEHA Gazprom lige.


Sistem tekmovanja v prihodnji sezoni ostaja enak kot v pretekli sezoni, spremljali bomo ligo z 18 krogi in finalnim turnirjem Final 4.


Dokončno potrjeni klubi, ki bodo skupaj z našim Gorenjem Velenjem nastopili v regionalni ligi SEHA v sezoni 2016/17 so : Vardar (MKD), Metalurg (MKD), Pivovarna Laško Celje (SLO), Gorenje Velenje (SLO), PPD Zagreb (CRO), Nexe (CRO), Telekom Veszprem (HUN), Meshkov Brest (BLR), Tatran Preshov (SVK), Izvidjac Ljubuški (BIH).


Po dodatnih usklajevanjih in nekaj kompromisih smo z vodstvom Lige SEHA finalizirali spored tekem RK Gorenje Velenje v tem tekmovanju za sezono 2016/17.

Spodaj boste našli datume vseh tekem naših os, ob tem pa sporočamo še, da bodo načeloma vse domače tekme načeloma na sporedu ob torkih ob 19.00. Zaradi televizijskih prenosov je, jasno, možna sprememba ure ali pa tudi premik dvobojev s torka na sredo, o čemer vas bomo sproti pravočasno obveščali preko vseh klubskih kanalov komunikacije. 


Rdeča dvorana Velenje bo tako v prihajajoči sezoni gostila ogromno mednarodnih spektaklov, ki jih vsi že nestrpno pričakujemo!


Črno-rumeno, kot eno!

RAZPORED TEKEM RK GORENJE VELENJE V LIGI SEHA ZA SEZONO 2016/17

Prijavi se na e-novice

Prijavi se