Show menu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje sprejela poseben obisk

29. 7. 2016

Člansko ekipo velenjskih rokometašev je danes, v petek, 29. julija 2016, na popoldanskem treningu obiskal poseben gost.


Tokrat nas je v Rdeči dvorani obiskal Eric Gorlee s svojo družino. Gre za enega najbolj zvestih navijačev RK Gorenje Velenje, ki naše ose zvesto spremlja celo z Nizozemske. Zaradi oddaljenosti tekem velenjskih rokometašev ne more spremljati v živo, zato pa je toliko bolj aktiven na vseh družbenih medijih našega kluba, kjer zvesto spodbuja velenjske ose.Skoraj pred vsako tekmo Eric našim fantom zaželi veliko športne reče, ob zmagah se z nami virtualno veseli, ob porazih pa naše ose vedno spodbuja in motivira k nadaljnjem delu in uspehom. Navijač, kakršnega si lahko vsak klub le želi.


Niko Medved, kapetan RK Gorenje Velenje: ''Vedno smo veseli podpore naših navijačev s tribun. Danes nas je na trening prišel pogledat eden izmed naših najzvestejših navijačev, ki prihaja iz Nizozemske, trenutno pa v Sloveniji dopustuje z družino. S soigralci smo jih pred treningom z veseljem pozdravili, po treningu pa z njimi izmenjali par besed in se fotografirali. Takšni navijači nam pomenijo veliko in zahvaljujemo se jim za njihovo podporo.''


Trenutno pa Eric Gorlee skupaj s svojo družino dopustuje v Sloveniji in z veseljem smo ga povabili na popoldanski trening našega članskega moštva, ki si ga je ogledal skupaj s svojo družino, katere del je tudi nadobudna mlada rokometna vratarka Tessa.Pred treningom se je Eric podružil z velenjskimi osami, ki so mu med drugim za spomin podarile tudi klubsko majico s podpisi članske ekipe. Naši fantje so bili obiska iz Nizozemske izjemno veseli, saj našega zvestega nizozemskega navijača virtualno poznajo prav vsi.


Eric, hvala za vaš obisk v osjem gnezdu in vašo izjemno podporo velenjskim osam. Upamo, da se kmalu vidimo tudi na kateri izmed tekem.


Črno-rumeno, kot eno!

Foto utrinki z obiska na treningu
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me