Show menu

Članska ekipa RK Gorenje Velenje sprejela poseben obisk

29. 7. 2016

Člansko ekipo velenjskih rokometašev je danes, v petek, 29. julija 2016, na popoldanskem treningu obiskal poseben gost.


Tokrat nas je v Rdeči dvorani obiskal Eric Gorlee s svojo družino. Gre za enega najbolj zvestih navijačev RK Gorenje Velenje, ki naše ose zvesto spremlja celo z Nizozemske. Zaradi oddaljenosti tekem velenjskih rokometašev ne more spremljati v živo, zato pa je toliko bolj aktiven na vseh družbenih medijih našega kluba, kjer zvesto spodbuja velenjske ose.



Skoraj pred vsako tekmo Eric našim fantom zaželi veliko športne reče, ob zmagah se z nami virtualno veseli, ob porazih pa naše ose vedno spodbuja in motivira k nadaljnjem delu in uspehom. Navijač, kakršnega si lahko vsak klub le želi.


Niko Medved, kapetan RK Gorenje Velenje: ''Vedno smo veseli podpore naših navijačev s tribun. Danes nas je na trening prišel pogledat eden izmed naših najzvestejših navijačev, ki prihaja iz Nizozemske, trenutno pa v Sloveniji dopustuje z družino. S soigralci smo jih pred treningom z veseljem pozdravili, po treningu pa z njimi izmenjali par besed in se fotografirali. Takšni navijači nam pomenijo veliko in zahvaljujemo se jim za njihovo podporo.''


Trenutno pa Eric Gorlee skupaj s svojo družino dopustuje v Sloveniji in z veseljem smo ga povabili na popoldanski trening našega članskega moštva, ki si ga je ogledal skupaj s svojo družino, katere del je tudi nadobudna mlada rokometna vratarka Tessa.



Pred treningom se je Eric podružil z velenjskimi osami, ki so mu med drugim za spomin podarile tudi klubsko majico s podpisi članske ekipe. Naši fantje so bili obiska iz Nizozemske izjemno veseli, saj našega zvestega nizozemskega navijača virtualno poznajo prav vsi.


Eric, hvala za vaš obisk v osjem gnezdu in vašo izjemno podporo velenjskim osam. Upamo, da se kmalu vidimo tudi na kateri izmed tekem.


Črno-rumeno, kot eno!

Foto utrinki z obiska na treningu
Osa pika