Show menu

FOTO: Ose v Rdeči dvorani trenirajo s polno paro

28. 7. 2016

V rokometnem klubu Gorenje Velenje smo v ponedeljek, 25.7.2016, popoldan pričeli s treningi in s tem tudi uradno ''otvorili'' priprave na sezono 2016/17.


V nedeljo se je celotna članska ekipa skupaj s strokovnim štabom in vodstvom kluba zbrala na neformalnem druženju, ponedeljkovo dopoldne pa so velenjske ose preživele na AV studiu, kjer je potekalo uradno fotografiranje članskega moštva pred začetkom sezone.


Ose so še pred začetkom treningov opravile vsa potrebna testiranja, ki bodo našemu kondicijskemu trenerju Mortenu Seierju pri načrtovanju nadaljnih priprav prišla še kako prav. Na tokratnih pripravah so velenjski rokometaši prvič izkustili zunanje treninge na atletskem stadionu in se takoj odpravili v svojo domačo Rdečo dvorano, kjer skoraj vsakodnevno opravijo dva treninga (jutranjega in popoldanskega). Ob sredah dopoldne je na sporedu fitnes trening, ostale termine pa zapolnijo raznolike igre z žogo.


Fantje se v začetku avgusta odpravljajo tudi na višinske priprave v Kranjsko Goro, kjer jih med drugim čaka tudi pripravljalna tekma z makedonskim Vardarjem.


Spodaj si lahko ogledate nekaj foto utrinkov s četrtkovega (28.7.2016) treninga članskega moštva.


Črno-rumeno, kot eno!


Foto utrinki s treninga članskega moštva, 28.7.2016
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me