Show menu

Novi kapetan RK Gorenje Velenje je NIKO MEDVED!

25. 7. 2016

V rokometnem klubu Gorenje Velenje smo v ponedeljek, 25.7.2016, popoldan pričeli s treningi in s tem tudi uradno ''otvorili'' priprave na sezono 2016/17.


V nedeljo se je celotna članska ekipa skupaj s strokovnim štabom in vodstvom kluba zbrala na neformalnem druženju, ponedeljkovo dopoldne pa so velenjske ose preživele na AV studiu, kjer je potekalo uradno fotografiranje članskega moštva pred začetkom sezone.


Poleg predstavitve dela in razporeda priprav na prihajajočo sezono, pa so na današnjem treningu članski igralci prejeli še eno novico.


Novi kapetan članskega moštva RK Gorenje Velenje je namreč postal Niko Medved, namestnik kapetana pa je postal Alem Toskić.


Niko, ki igra na poziciji levega krila, je otrok velenjske rokometne šole v črno-rumenem dresu igra že od začetka svoje kariere, članski ekipi os pa se je pridružil s 17 leti in skupaj s soigralci v dresu velenjskega Gorenja osvojil tri naslove državnih prvakov, v osmih sezonah igranja za člansko ekipo pa zbral že preko 700 golov. Alem Toskić je v rokometni klub Gorenje Velenje prišel iz makedonskega Vardarja in bo v črno-rumenem dresu prvič zaigral v prihajajoči sezoni.

Dr. Marko Šibila, glavni trener članskega moštva RK Gorenje Velenje je ob tem povedal: ''''Ekipa je po koncu pretekle sezone ob odhodu Staša Skubeta ostala brez kapetana in po tehtnem premisleku in posvetovanjih smo se odločili, da Niku Medvedu poverimo to funkcijo. Gre za zelo izkušenega in klubu lojalnega igralca, ki ima zagotovo tudi veliko težo tudi med soigralci. Prepričani smo, da bo kot kapetan članskega moštva tudi dodatno pripomogel h kvaliteti igre našega kluba in odnosov znotraj ekipe.''''


Niku in vse ostalim igralcem članskega moštva želimo čim bolj uspešno sezono in čim manj poškodb!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me