Show menu

Rokometni reprezentanti Slovenije v boju z gozdnimi divjaki

25. 7. 2016

Slovenska moška članska reprezentanca se je znašla pred velikim izzivom - v gozdovih Rogle je morala biti bitko z gozdnimi divjaki.


Rokometna zveza Slovenije je v sodelovanju z Uniorjem d.d., program turizem, Hitradiem Center ter Dunking devilsi v gozdovih Rogle posnela inovativen, neobičajen video, kot ga še nismo videli. Njegov namen je promocija moške članske reprezentance ter dvigovanje pričakovanja nastopov slovenske izbrane vrste na največjem tekmovanju na svetu.


S sporočilom "pripravljeni na vse" želi RZS poudariti, da so rokometaši pred odhodom v Brazilijo izjemno motivirani, pripravljeni in željni uspeha, svojo energijo in borbo pa želijo prenesti tudi na navijače ter jih s tem spodbuditi k podpori v boju, ki jih čaka v avgustu.


Video si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.facebook.com/rokometnazveza/videos/1176372295717787/.


Uroš Zorman:

"Snemanje v gozdovih Rogle je bila za nas nova izkušnja in je bilo kljub naporu zelo zabavno, ko smo igralci videli končno verzijo, pa smo dobili potrditev, da je bilo vredno dolgo snemati, saj je video zelo kakovosten in si zasluži en velik 'like'."


Jure Dolenec:

"Zanimivo je videti koliko dela je vloženega v take promocijske posnetke, saj smo snemali nekaj več kot 5 ur, Dunking devilsi še kake tri ure dlje. Vsak kader smo ponovili deset in večkrat, čeprav je bil morda že v drugo dobro narejen, tako, da je bilo kar naporno, a vseeno zelo zanimivo in zabavno, saj tega ne počnemo vsak dan. Video se mi zdi super, je nekaj novega, drugačnega, tega do zdaj nismo počeli. Upam, da si ga bodo ljudje ogledali, da ga bodo dobro sprejeli in, da bo to velika promocija za slovenski rokomet na splošno."


Za izjemno idejo in odlično izvedbo akcije si celotna ekipa, ki stoji za projektom, zasluži pohvale! 


Tudi fantje iz rokometnega kluba Gorenje Velenje spremljamo slovensko rokometno reprezentanco in jim želimo čim več uspehov na olimpijskih igrah v Riu.


VIDEO: Rokometni reprezentanti Slovenije v boju z gozdnimi divjaki

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me