Show menu

Zaključen turnir mini rokometa RK Gorenje Velenje

10. 6. 2016

Po zaključenih tekmah vseh mlajših kategorij našega kluba je prišel čas za sklepno dejanje podmladka RK Gorenje Velenje.

 

Danes, v petek, 10. junija 2016, ob 16. uri se je namreč v dvorani OŠ Šalek odvil zaključni turnir mini rokometa, kjer so tekme odigrale ekipe naših rokometnih šol iz OŠ Šalek, OŠ Anton Aškerc, OŠ Livada, OŠ Mihe Pintarja Toleda, pridružili pa so se jim tudi igralci rokometne šole Sebastjana Soviča. Žal se tokrat turnirja niso mogli udeležiti naši najmlajši iz OŠ Livada, ker so imeli na svoji šoli v tem času zaključno prireditev za starše.

 

Turnir je bil razdeljen na dva tekmovalna dela in sicer so se v prvem delu med sabo pomerili igralci OŠ Šalek, OŠ Antona Aškerca, OŠ Mihe Pintarja Toleda ter rokometne šole Sebastjana Soviča.

 

Rezultat posameznih tekem na tokratnem dogodku ni bil pomemben, saj je bil v prvi vrsti namen turnirja druženje, glavni cilj pa, da našim najmlajšim rokomet kot igra postane še bolj všeč.

V drugem delu turnirja so nastopili učenci tretjih in četrtih razredov naslednjih šol: Anton Aškerc, Livada, Miha Pintar Toledo ter rokometna šola Sebastjana Soviča.

Prav vsi mladi igralci so na današnjem turnirju prikazali zavidljiv nivo rokometnega znanja ter se iskreno veselili vsakega gola in obrambe. Rezultat torej ni bil pomemben, saj so zmagovalci današnjega druženja prav vsi.

 

Poleg tekem smo na turnirju spremljali tudi zanimivo dogajanje, saj sta bili prisotni kar dve maskoti, vsem že znana naša Osa Pika in pa maskota projekta Rokomet - Moja igra, mucek Tom. Za popestritev dogajanja sta se maskoti pomerili tudi v streljanju sedemmetrovk, kjer je bil rezultat izenačen.

 

Mlade nadobudneže sta ob igrišču spremljala in spodbujala predstavnika članskega moštva RK Gorenje Velenje Anže Ratajec in Rok Ovniček, poleg tega pa je bila na dogodku prisotna tudi koordinatorka mini rokometa s strani Rokometne zveze Slovenije ga. Mateja Kavčič.

 

Preživeli smo res lep rokometno obarvan popoldan, ki ga je podprlo tudi lepo število obiskovalcev. Hvala in se vidimo v prihodnji sezoni!

 

Črno-rumeno, kot eno!

Foto utrinki s turnirja
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me