Show menu

Šaleški graščaki izvedli rokometno obarvano dobrodelno akcijo

6. 6. 2016
Naša navijaška skupina Šaleški Graščaki je pretekli vikend izvedla dobrodelno akcijo, kjer so na licitaciji zbirali denar od prodaje dresov naše članske ekipe.

Na svojem vsakoletnem zaključnem druženju navijačev so imeli namreč licitacijo klubskih dresov in majic s podpisi vseh igralcev članskega moštva RK Gorenje Velenje. 

Na sami licitaciji so naši navijači, ki so skozi celotno letošnjo sezono v velikem številu podpirali naše ose, zbrali kar 560€, na kar so zelo ponosni. Zbrana sredstva bodo namenili v dobrodelne namene, in sicer Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje z namenom, da omogočijo letovanje otrokom iz socialno ogroženih družin.

Pohvale vredno dejanje in čestitke za uspešno izvedbo. V klubu pa smo veseli, da so nas izjemno podpirali tekom celotne sezone, zato smo se jim z veseljem odkupili s tem, da smo jim za omenjeno licitacijo podarili drese naših članskih igralcev. 

Vsi skupaj se že vidimo 10. avgusta, ko se v Rdeči dvorani s prijateljsko tekmo proti ekipi Vardarja prične nova sezona. 

Oglej si fotogalerijo druženja navijačev TUKAJ

Črno-rumeno, kot eno!

Prijavi se na e-novice

Prijavi se