Show menu

ZAHVALA: Rdeča dvorana v tej sezoni množično obiskana

2. 6. 2016

Zelo veseli smo, da ste se navijači v letošnji sezoni izkazali in velikokrat v polni dvorani spodbujali naše fantje do novih zmag. Naša članska ekipa je v tej sezoni odigrala 19 domačih tekem, od tega zabeležila zgolj 1 poraz (na tekmi pokala EHF proti ekipi Holstebroja) in dvakrat remizirala (obakrat na večnih derbijih proti ekipi iz Celja). Tako so kapetan Staš Skube in soigralci v 1. NLB Leasing ligi sezone 2015/16 s šestnajstimi zmagami v Rdeči dvorani ostali doma neporaženi.


Izredno ponosni pa smo, da se je v tej sezoni na domačih tekmah članske ekipe v črno-rumeno obarvani Rdeči dvorani na tribunah skupaj zbralo preko 20.000 gledalcev, kar v povprečju znaša 1.058 gledalcev na tekmo. Fantom ste navijači dali dodatno motivacijo in energijo, da so lažje premagovali nasprotnike.


V imenu celotnega kluba in članske ekipe vsem ljubiteljem rokometa v Šaleški dolini in naši najbolj zvesti navijaški skupini Šaleški graščaki posebej ZAHVALJUJEMO za izjemno številčen obisk domačih tekem ter vas že sedaj vabimo, da nas tako glasno in množično podprete tudi prihodnjo sezono!


Že avgusta se znova vidimo v črno-rumeni Rdeči dvorani! 


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me