Show menu

Velenjski starejši dečki A trinajsti v državi

30. 5. 2016

Ta vikend so imeli tudi starejši dečki A zaključni turnir za razvrstitev od 13. do 16. mesta v državi


Turnir je organiziral RD Slovan, poleg domačinov pa so nastopili še RD Koper 2013, RK Sevnica in RK Gorenje Velenje


V prvi tekmi sta se pomerili ekipi Slovana in Sevnice. V drugi tekmi pa so se pomerile osice proti vrstnikom iz Kopra. Po zmagi nad Koprčani so osice za trinajsto mesto igrale z vrstniki iz Ljubljane in jih premagale s 23:20 ter tako osvojile 13. mesto. 


Čestitke mladim osicam!


Poročilo s turnirja si lahko ogledate spodaj.


Črno-rumeno, kot eno!


STAREJŠI DEČKI A


1. TEKMA:

RK Gorenje Velenje: RD Koper 2013  26:19 (15:11)

Za Gorenje so igrali: Bizjak 4, Štefl 8, Radivojevič, Pongrac 5, Ring , Avbreht , Hojnik 1, Brunšek , Mazaj 3, Bandalo-Magrič 1, Husejnovič, Ograjenšek 3, Oblak 1.7m: /  

Izključitve: 6 min

Trener: Robi Lainšček

Osice so tekmo proti Kopru vzele zelo resno in to se je videlo tudi na igrišču. Osice so igrale zelo agresivno v obrambi saj so Koprčani le stežka prihajali do zaključnih strelov. V napadu pa so si s hitro in kombinatorno igro do polčasa priigrale štiri gole prednosti 15:11. Tudi drugi polčas je potekal v znamenju osic. Niso dovolile, da bi se nasprotnik preveč približa v zadnjih petih minutah pa so dokončno potolkle nasprotnika.2. TEKMA:

RD Slovan : RK Gorenje Velenje 20:23 (10:10)

Za Gorenje so igrali: Bizjak 5, Štefl , Radivojevič, Pongrac 10, Ring 1, Avbreht , Hojnik 1, Brunšek , Mazaj 2 , Bandalo-Magrič , Husejnovič, Ograjenšek 4, Oblak.

7m: 1/1 

Izključitve: 2 min

Trener: Robi Lainšček

Osice so to tekmo pričele slabše. V obrambi ni bilo pravega naboja, v napadu pa je vse preveč žog zgrešilo svoj cilj tako pri podaji kot pri strelu na gol. Pa kljub vsemu so osice na odmor odšle z neodločenim izidom 10:10. V drugem polčasu pa so osice zaigrale nekoliko bolje v obrambi v napadu pa se je razigral Pongrac, ki je v drugem polčasu zabil osem golov od trinajstih, ki so jih dosegle osice. Tako so osice premagale domačine in zasedle trinajsto mesto.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me