Show menu

V boju Slovenije za svetovno prvenstvo tudi Mario Šoštarič

24. 5. 2016
V mesecu juniju bomo z veseljem držali pesti za slovensko rokometno reprezentanco, ki se bo proti Norveški borila za nastop na svetovnem prvenstvu leta 2017.  


Razlog? Med kandidati bo tudi naša osa Mario Šoštarič.


Seveda pa je najprej v naših mislih državno prvenstvo, saj Velenjčane v tem tednu čakata še dve tekmi 1. NLB Leasing lige, kjer se bodo pomerili proti Mariboru in Celju. S tem se končuje tudi borba za naslov državnega prvaka letošnje sezone. Med pomembnejšimi členi naše ekipe je tudi Mario Šoštarič, ki na parketu preprosto blesti. 

Zato je seveda pričakovano pristal tudi na seznamu reprezentantov selektorja Veselina Vujovića, ki jih v juniju čakata dve tekmi dodatnih kvalifikacij za nastop na svetovnem prvenstvu januarja 2017 v Franciji. Slovenijo čakata domača tekma v Celju in povratna tekma na Norveškem, zmagovalec pa potuje na SP.


Med petindvajseterico kandidatov je ponovno naša osa Mario Šoštarič, ki je vpoklica vesel, hkrati pa je ponosen, da je del slovenske rokometne reprezentance in da bo od 3. junija naprej treniral in igral v barvah Slovenije.


Mariu seveda želimo uspešne igre, čim več minut na parketu, čim manj poškodb ter najpomembnejše - uvrstitev na svetovno prvenstvo.


Črno-rumeno, kot eno!
foto: Jurij Kodrun
foto: Jurij Kodrun
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me