Show menu

Rdeča dvorana v pričakovanju zadnje domače tekme te sezone

22. 5. 2016

Končnica državnega prvenstva 1. NLB Leasing lige se približuje h koncu, saj naše ose čakata samo še dve tekmi, ena domača in ena v gosteh.

 

Zadnji dvoboj te sezone v Rdeči dvorani bodo naše ose odigrale proti rokometnemu klubu Maribor Branik, in sicer že v torek, 24. maja 2016, ob 19.30.


Tekma z ekipo Maribora pa bo imela za kar nekaj igralcev našega članskega moštva še dodatno poseben pomen, saj bo to njihova zadnja odigrana domača tekma v črno-rumenem dresu. Zadnjič bodo v domači Rdeči dvorani zaigrali kapetan Staš Skube, Osa leta 2015 Mario Šoštarič, poljski reprezentant Michal Szyba, brata dvojčka Benjamin in Senjamin Burić ter črnogorski reprezentant Miloš Božović.


O svojih vtisih in pričakovanjih pred tekmo je spregovoril vrhunski Mario Šoštarič, ki je RK Gorenje Velenje tudi začel svojo rokometno kariero. ''V torek me čaka zadnja tekma v Rdeči dvorani, kar mi prinaša mešane občutke. Poslavljam se od domačega občinstva, s katerim smo skupaj dosegli veliko lepih in pomembnih trenutkov. Zahvaljujem se vsem za podporo v teh treh letih ter vse skupaj seveda vabim, da se poslovimo od ekipe v tej sestavi in Rdeče dvorane kot se spodobi - z zmago. Ob tem pa bomo vsi skupaj pomagali tudi dobrodelno, saj bo izkupiček prodanih kart namenjen za letovanje otrok. Verjamem da bo zadnja tekma lep spektakel, mi se pa bomo potrudili da dosežemo novo zmago,'' je povedal Mario.


V črno-rumenem klubu v letošnji sezoni skušamo, poleg ogromno ostalih novosti, pomagati tudi pri dobrodelnosti. Konec preteklega leta so bile tako v mesecu decembru vse tri domače tekme dobrodelno obarvane. Odločili smo se, da v tem duhu sezono tudi zaključimo in tako tudi zadnjo domačo tekmo letošnje sezone posvetimo otrokom. Odločili smo se, da pomagamo otrokom, ki si letošnjega letovanja drugače ne bi mogli privoščiti. 

 

Tekma 9. kroga končnice 1. NLB Leasing lige bo namreč posvečena ravno letovanju otrok, saj bomo celoten izkupiček od prodanih vstopnic namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, zbrana sredstva pa bodo namenjena letovanju otrok iz socialno ogroženih družin. 
Poleg tega pa bodo lahko obiskovalci prinesli tudi kakršnekoli NOVE športne rekvizite (loparji za badminton ali namizni tenis, frizbi, žoge, športni copati…). Zbrane rekvizite bomo nato preko Medobčinske zveze prijateljev mladine Velenje dali otrokom na na letovanju.

 

Dobrodelno akcijo so z veseljem podprli tudi naši rokometaši. ''Od nekdaj podpiram dobrodelne akcije, kakršna bo tudi ta na tekmi z Mariborom. Vsi otroci si zaslužijo sproščene počitnice in če lahko pri tem vsaj malce pomagamo tudi rokometaši, bomo to seveda z veseljem tudi storili. Torkova tekma z Mariborom bo tako posvečena letovanju otrok in temu bo namenjen ves izkupiček od prodanih vstopnic. Upam, da se tudi na zadnji tekmi te sezone v Rdeči dvorani zbere veliko število ljudi, ki podpirajo tako rokomet, kot tudi dobrodelnost in da skupaj zaključimo letošnjo sezono kot se spodobi,'' je povedal naš izjemni Blaž Kleč.


Vstopnice lahko kupite na standardnih lokacijah (Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M Holidays, avtobusna postaja Velenje, …) in na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane uro pred začetkom tekme. 

 

Dvoboj naših fantov proti RK Maribor Branik bo torej v torek, 24. maja 2016, s pričetkom ob 19.30 v Rdeči dvorani.

 

Pridruži se nam tudi ti, z nakupom vstopnice omogoči letovanje otrok, z navijanjem pa našim osam pomagaj do nove zmage! Skupaj smo močnejši!

 

Se vidimo!

 

Črno rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me