Show menu

V soboto velenjske ose čaka težko gostovanje v Ribnici

20. 5. 2016

Novo težko gostovanje našo člansko ekipo čaka že to soboto, saj se ose podajajo na dvoboj k ekipi RD Riko Ribnica.

 

Ribničani so bili še nekaj krogov pred končnico na osmem mestu lestvice, nato so se z uspešnim nizom tekem prebili v končnico, kjer pa se, po zadnji zmagi nad Mariborom, več kot uspešno borijo za tretje mesto letošnje sezone. Naše ose so v Ribnici letos že gostovale in za zmago morale precej napeti moči in pokazati vložek dodatne energije, saj smo v zaključku tekme zmagali z rezultatom 24:27. Visoka domača zmaga Velenjčanov v končnici (31:23) vsekakor ne pomeni lahkega dela v soboto, saj so Ribničani doma izredno težak nasprotnik.

 

''Na tej točki tekmovanja razmišljamo samo še o zmagah, saj kaj drugega za nas ne pride v poštev. S takšno miselnostjo se tudi jutri (sobota op.p.) odpravljamo na gostovanje k Ribničanom, ki so bili do zdaj na domačem terenu vedno neugoden nasprotnik. Verjamem v našo ekipo in vem, da nam s pravo igro tudi ta zmaga ne uide," pa o sobotni tekmi meni Nejc Cehte.  

 

Našemu članskemu moštvu bi novi točki pred zadnjima dvema dvobojema končnice pomenili izredno veliko, zato fantje vabijo vse ljubitelje rokometa in navijače, da se jim pridružite in jim z navijanjem s tribun pomagate do nove zmage.


Tekma z ekipo RD Riko Ribnica bo v soboto, 21.5.2016, ob 18.00 v Ribnici.

 

Črno-rumeno, kot eno! 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me