Show menu

Torkova tekma z Mariborom posvečena letovanju otrok

20. 5. 2016

Končnica državnega prvenstva 1. NLB Leasing lige se počasi približuje h koncu, saj naše ose čaka samo še ena domača tekma.

 

Zadnji dvoboj te sezone v Rdeči dvorani bodo naše ose odigrale proti rokometnemu klubu Maribor Branik, in sicer že prihodnji torek, 24. maja 2016, s pričetkom ob 19.30. V črno-rumenem klubu v letošnji sezoni skušamo, poleg ogromno ostalih novosti, z veseljem pomagati tudi pri dobrodelnosti. Konec preteklega leta so bile v mesecu decembru vse tri domače tekme dobrodelno obarvane. In v tem duhu smo se tudi za zadnjo domačo tekmo letošnje sezone odločili, da pomagamo otrokom, ki si letošnjega letovanja drugače ne bi mogli privoščiti. 

 

Tekma 9. kroga končnice 1. NLB Leasing lige bo namreč posvečena ravno letovanju otrok, saj bomo ves celoten izkupiček od prodanih vstopnic namenili Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, zbrana sredstva pa bodo namenjena letovanju otrok iz socialno ogroženih družin. 

 

Vstopnice lahko kupite na standardnih lokacijah (Bencinski servisi Petrol, Turistično informacijski center Velenje, Mercator M Holidays, avtobusna postaja Velenje, …) in na portalu mojekarte.si. Seveda pa boste karte lahko kupili, kot vedno, tudi na blagajni Rdeče dvorane uro pred začetkom tekme. 

 

Dvoboj naših fantov proti RK Maribor Branik bo torej v torek, 24. maja 2016, s pričetkom ob 19.30 v Rdeči dvorani.

 

Dobrodelno akcijo so z veseljem podprli tudi naši rokometaši. ''Od nekdaj podpiram dobrodelne akcije, kakršna bo tudi ta na tekmi z Mariborom. Vsi otroci si zaslužijo sproščene počitnice in če lahko pri tem vsaj malce pomagamo tudi rokometaši, bomo to seveda z veseljem tudi storili. Torkova tekma z Mariborom bo tako posvečena letovanju otrok in temu bo namenjen ves izkupiček od prodanih vstopnic. Upam, da se tudi na zadnji tekmi te sezone v Rdeči dvorani zbere veliko število ljudi, ki podpirajo tako rokomet, kot tudi dobrodelnost in da skupaj zaključimo letošnjo sezono kot se spodobi,'' je povedal naš izjemni Blaž Kleč.

 

Pridruži se nam tudi ti, z nakupom vstopnice omogoči letovanje otrok, z navijanjem pa našim osam pomagaj do nove zmage! Skupaj smo močnejši!

 

Se vidimo!

 

Črno rumeno, kot eno!

 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me