Show menu

V Rdečo dvorano v sredo prihaja Loka

16. 5. 2016

RD Urbanscape Loka bo to sredo naš naslednji nasprotnik v končnici 1. NLB leasing lige.


Naša članska ekipa je odigrala že šest krogov končnice, pred njimi pa so samo še štirje odločilni dvoboji. Prva tekma, od zadnjih štirih, bo to sredo, ko v našo Rdečo dvorano prihaja RD Urbanscape Loka. Ločani so redni del zaključili na šestem mestu in s tem mestom na lestvici prihajajo tudi k nam v Velenje. Z rokometaši Loke doma nismo imeli velikih težav in jih premagali z rezultatom 38:25. Precej težje je bilo na prvi tekmi v dvorani Poden, kjer smo se morali pošteno potruditi za zmago (25:27). Na tekmi končnice, prav tako v dvorani Poden, pa so naše ose zavzeto odigrale in zmagale z 29:38.


Naše ose imajo za sabo dve izredno težki tekmi proti Celju in Kopru ter dva velika povratka do zmage. Utrujenost je na vrhuncu, a cilj prinaša veliko. Vsaka zmaga je namreč korak bližje do želenega cilja. Mario Šoštarič, zadnja tekme med najbolj učinkovitimi strelci, pred tekmo meni: "Na ekipo Loke se zavzeto pripravljamo, saj drugega kot zmaga v sredo ne pride v poštev. Za uresničitev zastavljenega cilja do konca prvenstva, potrebujemo še štiri zmage in to je vse, kar je v naših mislih. Upam, da bodo naši zvesti navijači tudi tokrat napolnili tribune Rdeče dvorane in nam s svojim navijanjem pomagali do novih dveh točk. Se vidimo v sredo v Rdeči dvorani."


Dvoboj naših in loških fantov bo v sredo, 18. maja 2016, ob 19.00 v naši prenovljeni Rdeči dvorani. Tudi tokrat vse obiskovalce čaka zanimiv in bogat spremljevalni program, zato vabljeni, da se nam pridružite in našim fantom pomagate do nove zmage!


Črno-rumeno, kot eno! 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me