Show menu

Kadeti RK Gorenje Velenje osvojili 5. mesto v državi

15. 5. 2016

V nedeljo, 15.5.2016, dopoldne se je v Rdeči dvorani odvil zaključni turnir, kjer so se kadeti borili za razporeditev od 5. do 8. mesta. Naši kadeti so se odlično odrezali. Z dvema zmagama, nad ŠD Mokerc Ig in RK Jeruzalem Ormož, so dosegli 5. mesto v državi.

 

Bravo osice!

 

Poročila si lahko preberete spodaj, fotogaleriji obeh tekem pa je za vas pripravil naš mladi fotograf Rok Jošt.

 

Črno-rumeno, kot eno!

 


KADETI

 

Zaključni turnir od 5. do 8. mesta

nedelja, 15.05.2016

 

1. TEKMA

 

RK Gorenje Velenje : ŠD Mokerc Ig 25:19 (11:10)

 

RK Gorenje Velenje: Glasenčnik (3 obrambe), Grudnik (9 obramb), Jukić, Čretnik 3, Drobež 6 (3x7m), Grobelnik 6 (1x7m), Hrovat, Iršič 6, Jeromel, Krušnik, Podpečan Leon, Podpečan Luka, Špiljak 1, Tajnik 2, Tratnik.

7-metrovke: 5/4

Izključitve: 4 minute

 

TEKMA ZA 5. MESTO

 

RK Gorenje Velenje : RK Jeruzalem Ormož 26:19 (13:9)

 

RK Gorenje Velenje: Glasenčnik (2 obrambi), Grudnik (6 obramb), Jukić (2 obrambi), Čretnik 2, Drobež 6, Grobelnik 3 (1x7m), Iršič 4, Jeromel, Krušnik, Podpečan Leon 4, Podpečan Luka 1, Špiljak, Tajnik 3, Tratnik 3.

7-metrovke: 1/1

Izključitve: 8 minut

 

Trener: Klemen Luzar

 

Zaključni turnir se je končal tako, kot smo si želeli. Z dvema zmagama smo osvojili končno 5. mesto v državi. Kot sem dejal (trener Klemen Luzar op.p.) že pred sezono je vsaka uvrstitev do 8. mesta v mlajših starostnih kategorijah lep uspeh. Izteklo se je tako, da smo na koncu igrali na turnirju, ki določa mesta od 5. do 8. Za nas je to pomenilo mali finale, na katerem smo se odlično odrezali. Mogoče rezultata ne odražata dejanske moči posameznih ekip, vendar je bila naša naloga vse prej kot lahka. Vložiti smo morali veliko energije, truda in znanja, da se je na koncu zaključni turnir iztekel po naših željah. Vsak izmed fantov, ki je stopil na parket, je k zmagama prispeval svoj delež in s takšno miselnostjo celotne ekipe rezultat ni mogel izostati. Še enkrat čestitke vsem za zelo dobro izpeljano sezono!

 

 

1. TEKMA
2. TEKMA
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me