Show menu

Prihajajoča osa Luka Mitrović najboljši igralec norveške lige v letošnji sezoni

12. 5. 2016

V upravi našega kluba so v preteklih mesecih precej zavihali rokave ob pripravi ekipe za prihajajočo sezono.


Ena izmed okrepitev, oziroma t.i nova osa, bo srbski igralec Luka Mitrović, ki je v letošnji sezoni igral za norveški Elverum. 28-letnik, ki se najbolje znajde na položaju srednjega zunanjega (a mu tudi položaj levega zunanjega ni tuj), ima za sabo odlično sezono. V ligi prvakov je v tej sezoni dosegel 57 zadetkov, še bolj pa je blestel v norveški ligi. 


Srbskega reprezentanta so namreč izbrali za najboljšega igralca letošnje sezone na Norveškem, poleg tega pa je bil kot levi zunanji izbran tudi v idealno postavo. 

O izboru nam je Luka iz Norveške sporočil: ''Priznanje za najboljšega igralca te sezone sem prejel včeraj (sreda), ko smo z ekipo igrali tekmo proti Haslumu. Iskreno do tega dne niti sam nisem vedel za to. V tej sezoni smo igrali zelo dobro, tako v ligi prvakov, kot tudi v domačem prvenstvu, kjer smo tudi tik pred osvojitvijo naslova prvaka. Tako ta uspeh ni samo moj, pač pa je to uspeh celotne ekipe mojih soigralcev, strokovnega štaba in kluba v celoti. Zame osebno je ta naziv velika potrditev, a kot vedno pravim, lahko je priti na vrh, težje pa je tam tudi ostati. V Slovenijo v naslednji sezoni prihajam z željo, da pokažem vse kar znam in da Gorenje Velenje popeljem v novih zmag tako na evropskih, kot tudi na domačih tekmah.''


Luka Mitrović se bo našim osam pridružil poleti, predvidoma v mesecu juliju, ko bodo naše ose pognale motorje za novo sezono.


Luki ob dobljenem nazivu najboljšega igralca letošnje sezone na Norveškem iskreno čestitamo in komaj čakamo, da se pridruži naši članski ekipi.


Črno-rumeno, kot eno!


Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me