Show menu

Četrta tekma končnice Velenjčanom prinaša derbi v Mariboru

6. 5. 2016

Po treh zanesljivih zmagah naše članske ekipe nas to soboto čaka prvi derbi končnice, saj odhajamo v Maribor.


Derbi z RK Maribor Branik bo uvod pred pomembnim večnim derbijem s Celjem, ki bo v sredo 11. maja 2016, ob 19.00 v Velenju. Zmaga na gostovanju v Mariboru to soboto, 7.5.2016, bi našim članskim osam prinesla dodatno samozavest, a to ne pomeni, da je potrebno tekmo vzeti z levo roko. Čeprav smo na tekmi z Mariborčani v rednem delu zmagali, so bili prav Mariborčani tisti, ki so v rednem delu v domači dvorani Tabor edini presenetili in premagali Celjane.


Naše ose imajo v končnici za seboj že tri zanesljive zmage, a na četrti tekmi se bo potrebno potruditi, zavzeto odigrati ter si tako priigrati novi dve točki. Pred dvobojem smo po treningu zmotili našega Blaža Kleča, ki je v soji karieri tudi igral za Maribor, in ga povprašali za mnenje pred sobotno tekmo. 


Blaž Kleč v soboto pričakuje težko tekmo: ''Poudariti je treba, da tekma v Mariboru zagotovo ne bo lahka. Sedaj smo se dva dni pripravljali izključno na mariborsko ekipo in mislim, da smo dobro pripravljeni. Naša forma se iz dneva v dan viša, vzdšje v ekipi je dobro in v soboto gremo po novo zmago. Ne glede na to, da ima Maribor za sabo v končnici dve slabše odigrani tekmi, nasprotnika nikakor ne gre podcenjevati, saj v tem delu prvenstva šteje vsaka tekma posebej. Verjamem pa, da nam bo s pravo igro tudi tokrat uspelo domov odnesti dve novi točki.''


Dvoboj naših in mariborskih igralcev bo v soboto, 7. maja 2016, s pričetkom ob 17. uri. Tekmo, ki bo potekala v športni dvorani Tabor, pa bo tokrat prenašal Šport klub.


Vabljeni vsi črno-rumeni navijači, da se nam pridružite na gostovanju v Mariboru, saj je do dvorane Tabor samo slabo uro vožnje. 


Naši fantje vam bodo za podporo s tribun izjemno hvaležni, saj za zmago potrebujejo tudi vaše navijanje.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me