Show menu

Mlajši dečki B v nedeljo na zaključnem turnirju v boj za državnega prvaka Slovenije

6. 5. 2016

Ta vikend bo za eno izmed naših mlajših ekip, mlajše dečke B, izredno pomemben dan v njihovi kratki karieri.

 

Naši mlajši dečki B se bodo, na čelu s trenerjem Sašo Mijatovićem, namreč pomerili na zaključnem turnirju najboljših v državi FINAL4. Obetavne fante čakajo tekme proti domači ekipi MRK Krka Novo mesto, RK Celje Pivovarna Laško ter ŠD RK Mokerc Ig in s tem tudi boj za naslov državnega prvaka. Naše osice so pred tem turnirjem v ligi izredno blestele. V rednem delu so fantje na štirinajstih tekmah zabeležili prav toliko zmag in tako ostali do zaključnega turnirja neporaženi. Podobno zgodbo so velenjski fantje ponovili tudi v polfinalnih tekmah, kjer, v konkurenci Trima iz Trebnjega, Slovenj Gradca in Rudarja, na šestih tekmah niso oddali niti točke. 

 

Naše osice se na turnir podajajo v odlični formi, a vse to bo v nedeljo v športni dvorani Marof pozabljeno, saj na zaključnem turnirju odloča vsaka tekma. Pred odhodom na turnir smo o pričakovanjih pred tekmami povprašali glavnega trenerja Sašo Mijatovića, ki pravi: "Najprej bi pohvalil vse svoje fante, ki so skozi celotno sezono res trdno garali za izpolnitev cilja - uvrstitev na zaključni turnir, vendar se s tem dosežkom ne bomo zadovoljili. V Novem mestu bomo odigrali še zadnje tri tekme v tem letu. Pričakujem izredno težke in kakovostne tekme v katerih bo odločala tudi dnevna forma mladih fantov. Od naših fantov pričakujem borbo in željo po uspehu, kot so ju do sedaj kazali na uvodnih tekmah. Zadnje dni smo dobro smo trenirali, fantje pa že nestrpno čakajo nedeljo, da pokažejo vse kar premorejo. Gremo na zmago!"

 

Naše mlajše osice so pred zelo zahtevnim ritomom tekmovanja, saj jih v nedeljo, 8. maja, čakajo kar tri tekme, prvič se bodo ob 11.00 podali na dvoboj proti Mokercu iz Iga, nato jih ob 13.15 čaka še tekma proti domačinom MRK Krka ter ob 15.30 še zadnji dvoboj proti RK Celje Pivovarna Laško.

 

Razpored turnirja, FINAL4 2015/16, Mlajši dečki B:
Nedelja, 8. maj 2016
10.00 MRK Krka : RK Celje Pivovarna Laško

11.00 ŠD RK Mokerc Ig : RK Gorenje Velenje

12.15 ŠD RK Mokerc Ig : RK Celje Pivovarna Laško

13.15 MRK Krka : RK Gorenje Velenje

15.30 RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško

16.30 MRK Krka : ŠD RK Mokerc Ig

17.30 Podelitev

 

Na zaključnem turnirju mlajših dečkov B bodo RK Gorenje Velenje zastopali:
Igralci: Bojan Turinski, Jaka Miklavžina, Jon Plešnik, Jakob Cesar, Jaka Hribar, Gal Potočnik, Jaka Juršič, Žan Luka Blažinčič, Luka Stropnik, Andrej Nunčič, Aljaž Aristovnik, Tilen Sopotnik, Marko Horvat, Franci Toš-Antlej, Gaj Guček, Taj Puklič, Aljoša Smajilović
Trener: Saša Mijatović
Pomočnik trenerja: Tomaž Juršič

 

Celoten klub našim mlajšim osicam želi vso srečo na turnirju in za njih močno drži pesti. Gremo ose!

 

Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me