Show menu

Velenjski kadeti tokrat slabši od Krke

6. 5. 2016

Velenjski kadeti so v četrtek, 05.05.2016, odigrali še zadnjo tekmo v polfinalni skupini. Trenutno prvouvrščena ekipa Krke je bila za naše fante tokrat pretrd oreh.

 

Čestitke za borbo!

 

Poročilo si lahko preberete spodaj!

 

Črno-rumeno, kot eno!

 

 

KADETI

 

polfinale - skupina B, četrtek, 05.05.2016

 

RK Gorenje Velenje : RK Krka  23:32 (12:14)

 

RK Gorenje Velenje: Glasenčnik, Grudnik (7 obramb (1x7m)), Jukić (1 obramba), Čretnik 1, Drobež 3, Grobelnik 8 (2), Iršič 6, Jeromel, Krušnik, Podpečan Leon, Podpečan Luka 1, Špiljak, Tajnik 4, Tratnik, Zupanič

7-metrovke: 3/2

Izključitve: 2 minuti

Trener: Klemen Luzar

 

Odigrali smo še zadnjo tekmo v polfinalni skupini. Nasprotnik je bila prvouvrščena ekipa in udeleženka zaključnega turnirja za naslov državnega prvaka, novomeška Krka. Gre za ekipo, ki je dobro selekcionirana na vseh igralnih mestih, kar je plod večletnega kvalitetnega dela.  Tekmo smo dobro začeli in se z Novomeščani enakovredno kosali. Nekajkrat smo imeli celo priložnost, da bi povedli, vendar smo bili pri zaključnih strelih premalo natančni. V drugem delu je do izraza prišel večji izbor razpoloženih igralcev Krke, tako da so na koncu prišli do visoke zmage. Naslednjo nedeljo nas čaka sklepni del sezone, finalni turnir za mesta od 5. do 8. Za nas mali finale, na katerem si bomo poskušali izboriti 5. mesto v državnem prvenstvu.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me