Show menu

V sredo k osam v goste prihaja razigrana Ribnica

3. 5. 2016

Nadaljuje se peklenski ritem tekem končnice državnega prvenstva 1. NLB Leasing lige.

 

Že to sredo našo člansko ekipo namreč čaka srečanje tretjega kroga končnice, kjer se bodo pomerili proti ekipi RD Riko Ribnica. Ribničani so vse od zaključnega turnirja pokala Slovenije v odlični formi. V prvih dveh krogih končnice so presenetili Celjane, proti katerim so osvojili točko in premagali Mariborčane. K nam tako prihajajo neporaženi in s tremi osvojenimi točkami v dveh krogih. Čeprav smo naše tokratne goste letos doma zanesljivo premagali, je vsaka tekma končnice težka in napeta. Ponovno bomo tako videli bratski dvoboj Nosanov, zato smo za mnenje pred tekmo povprašali Ribničana v velenjskih vrstah - Mitjo Nosana - ki pravi: ''Tekmo z Ribnico, ki nas čaka v sredo, pričakujemo mirno. Osredotočeni smo na naš cilj, ki je seveda zmaga in osvojitev novih dveh točk. Glede na to, da je Ribnica v zadnjem času v izjemno dobri formi, mislim, da nas čaka izredno težka tekma. Pomoč s tribun, kjer se bodo našim Šaleškim graščakom pridružili tudi športniki in navijači drugih ekip šaleške doline, bo tako več kot dobrodošla.''

 

Tudi tokrat bo imelo srečanje naših os in nasprotnikov še dodaten pomen. Dvoboj, ki bo na sporedu ob 19.00, bo tokrat namenjen vsem športnim ekipam ter individualnim športnikom in športnicam Šaleške doline, saj smo na sredino tekmo povabili vse večje klube v Velenju: plavalni klub Velenje, NK Rudar Velenje in ŽNK Rudar Škale, atletski klub Velenje, ŽRK Velenje ter društvo borilnih veščin Velenje. Posebej pa smo na tekmo povabili tudi velenjska športnika in športnico leta 2015, atletinjo Majo Mihalinec in deskarja Tima Kevina Ravnjaka.

 

Vabljeni pa seveda tudi vsi navijači in ljubitelji dobrega rokometa, da se nam pridružite in pomagate našim fantom podaljšati niz neporaženosti v ligi, ki traja že dvaindvajset krogov (nazadnje smo v ligi izgubili v šestem krogu, in sicer 7. oktobra 2016 v Celju). 

 

Črno-rumeno, kot eno!

 

Prijavi se na e-novice

Prijavi se