Show menu

Velenjske rokometaše podprli tudi člani NK Rudar

2. 5. 2016

Danes, v ponedeljek, 2. maja, 2016, so velenjske rokometaše na treningu obiskali predstavniki članske ekipe nogometnega kluba Rudar

Druženje je potekalo v duhu medsebojnega podpiranja športnikov Šaleške doline, ki jim bodo naše ose posvetile tudi sredino tekmo z RD Riko Ribnica.

 

V sredo, 4.5. 2016, bomo v Rdeči dvorani priča 3. krogu končnice 1. NLB Leasing lige, v katerem se bo RK Gorenje Velenje pomerilo z gostujočo ekipo Ribnice. 


Dvoboj, ki bo na sporedu ob 19.00, bo tokrat namenjen vsem športnim ekipam ter individualnim športnikom in športnicam Šaleške doline, saj smo na sredino tekmo povabili vse večje klube v Velenju: plavalni klub Velenje, NK Rudar Velenje in ŽNK Rudar Škale, atletski klub Velenje, ŽRK Velenje ter društvo borilnih veščin Velenje

Posebej pa smo na tekmo povabili tudi velenjska športnika in športnico leta 2015, atletinjo Majo Mihalinec in deskarja Tima Kevina Ravnjaka.

 

Predstavniki članske ekipe nogometnega kluba Rudar s kapetanom Davidom Kašnikom na čelu so tako naše ose prišli pozdravit na ponedeljkov popoldanski trening, namen obiska pa je bil v tem, da so nogometaši rokometašem izkazali svojo podporo ter jim zaželeli vso srečo v končnici državnega prvenstva. Poleg tega so nogometaši na sredino tekmo povabili tudi vse svoje navijače.

 

Staš Skube, kapetan RK Gorenje Velenje: ''V imenu celotne članske ekipe RK Gorenje Velenje bi se rad zahvalil fantom iz NK Rudar za njihov obisk in podporo v končnici lige. Mislim, da je edino pravilno, da športniki v dolini podpiramo eden drugega. Tekma z Ribnico, ki nas čaka že to sredo, bo ravno zaradi tega posvečena prav vsem ekipam in individualnim športnikom Šaleške doline ter njihovim navijačem. S fanti si želimo in upam, da se v Rdeči dvorani vidimo v čim večjem številu.''


Nogometašem se iskreno zahvaljujemo za današnji obisk in izkazano podporo, obenem pa vse navijače velenjskih športnih ekip vabimo, da se v času končnice pridružijo našim Šaleških graščakom in s tribun pomagajo našim rokometašem do novih zmag!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me