Show menu

V drugem krogu končnice Velenjčani gostujejo pri Loki

29. 4. 2016

Po zanesljivi zmagi v prvem krogu končnice našo člansko ekipo čaka zelo malo počitka, saj se že to soboto, 30.4.2016, podajajo na gostovanje v Škofjo Loko.


RD Urbanscape Loka bo namreč drugi nasprotnik os v končnici za naslov državnega prvaka 1. NLB Leasing lige. Z Ločani smo se v njihovi dvorani Poden pomerili že v rednem delu in se precej namučili, saj so Gorenjci v svoji domači dvorani težak nasprotnik.


To pomeni, da naše fante čaka 60 minut težkega dvoboja, potrebni pa bosta motivacija in koncentracija vse do zadnjega sodnikovega žvižga. Čeprav so bile priprave na domačine kratke, so fantje prepričani, da bosta novi dve točki s pravilnim pristopom odpotovali v Velenje. "Ekipa je pred tekmo z Loko kondicijsko vrhunsko pripravljena, pred zadnjim treningom pa smo zopet naredili tudi dobro video analizo. Sicer pričakujemo izredno težko tekmo, a verjamem, da nam zmaga tudi tokrat ne uide," je po zadnjem treningu stanje v ekipi komentiral naš Poljak Michal Szyba.


Dvoboj Urbanscape Loke in Gorenja Velenja bo v soboto, 30. aprila 2016, s pričetkom ob 20.00, in sicer v škofjeloški dvorani Poden.


Seveda tudi tokrat na gostovanje vabimo vse navijače in podpornike črno-rumenih os. Se vidimo!


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me