Show menu

RK Gorenje Velenje sedaj tudi na Snapchatu

27. 4. 2016

V RK Gorenje Velenje smo v sezoni 2015/16 popolnoma prenovili zunanjo podobo kluba, dobili sodobno in ažurno spletno stran, edinstven ''flash mob'', posnet sredi Titovega trga, prikupno maskoto, oso Piko in med mnogo drugimi stvarmi našim navijačem pripravili tudi digitalni navijaški center s predikcijsko ligo (več o tem).

 

Ker pa si v črno-rumenem klubu zares želimo, da bi se med klubom in našimi mladimi navijači in podporniki vzpostavila še trdnejša vez, smo se določili tudi za prisotnost na novi platformi – Snapchatu. Izvedbo nam je tokrat omogočil naš sponzor Telekom Slovenije, ki je tudi uradni pokrovitelj akcije. Rokometni klub Gorenje Velenje gre tako v letošnji sezoni na vseh področjih korak naprej.

 

Za kaj torej v novi akciji pravzaprav gre?

Snapchat je mobilna aplikacija, ki jo večina mlajših uporabnikov pametnih telefonov dobro pozna, njen namen pa je, da skozi celoten dan objavljaš kratke videe, slike in zanimivosti, ki se ti dogajajo in si tako v nenehnem stiku s svojimi virtualnimi prijatelji, v našem primeru so to podporniki kluba RK Gorenje Velenje.

 

Kako bo zadeva funkcionirala v našem klubu?

V povezavi z našim sponzorjem Telekomom Slovenije, ki je tudi generalni pokrovitelj celotne akcije, ki nam je zagotovil mobilni telefon RKGV, bomo aktivirali RKGV Snapchat profil.

Klubski telefon, namenjen posebej tej akciji so dobili fantje naše članske ekipe, ki bodo nato preko klubskega Snapchat profila skozi celoten dan objavljali svoje obveznosti, dogodke in prigode. Tako jih boste lahko spremljali na kavici, treningih, kosilu, pri teku, v garderobi, na sprehodih, ob učenju, počitku, gledanju televizije in igranju s hišnimi ljubljenčki.  

Igralci se bodo na tem novem kanalu sprostili, saj ne gre za uradno, pač pa bolj sproščeno, a še vseeno spoštljivo, komunikacijo z njihovimi navijači. Klubski telefon si bodo fantje med seboj menjavali na dva dni, tako da bo vedno zanimivo spremljati življenje naše članske ekipe ''z vidika igralca'' v ''zaodrju''.

 

Spremljali boste lahko kaj izven rokometnih igrišč počnejo kapetan Staš Skube, naša osa leta Mario Šoštarič, brata Burić, mladi Rok Ovniček in vsi ostali člani ekipe.

 

Te zanima?

Potem skeniranj spodnjo Snapchat kodo in že danes spremljaj, kaj počnejo naše ose!

 

Ob tem bi se radi še enkrat iskreno zahvalili našemu sponzorju Telekomu Slovenije, ki nam je Snapchat akcijo tudi omogočil.


Se vidimo na Snapchatu!


Črno-rumeno, kot eno! 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me