Show menu

Prvi nasprotnik Velenjčanov v končnici je RD Koper 2013

26. 4. 2016

Redni del državnega prvenstva 1. NLB Leasing lige je za nami, pred nami pa je deset krogov končnice, kjer bomo borili za naslov državnega prvaka.

 

V končnico vstopamo kot drugo uvrščena ekipa, naš prvi nasprotnik pa je po rednem delu četrto uvrščena ekipa RD Koper 2013. S Koprčani smo se letos pomerili že dvakrat in obakrat slavili. Prvič smo bili v Rdeči dvorani boljši z rezultatom 35:22, drugič, v Areni Bonifika, pa smo zmagali ob rezultatu 24:38.

 

A končnica je vsekakor zgodba zase in čeprav smo dvakrat zmagali se lahko na sredini tekmi vsaka napaka hitro kaznuje. Rok Ovniček, ki je na obeh dosedanjih tekmah proti Koprčanom skupaj dosegel pet golov, o pričetku končnice in prvi tekmi meni: "Na ekipo Kopra smo se pripravljali tako kot po navadi na vsako ekipo, pred vsako tekmo, brez posebnih sprememb. Vsi v ekipi vemo, da nas čaka zahtevna tekma, da se Koper iz tekme v tekmo dviguje v formi in čeprav smo jih v rednem delu dvakrat suvereno premagali, mislim, da se bomo morali za jutrišnjo zmago precej potruditi. Verjamem pa, da nam, tudi ob močni podori s tribun naše domače dvorane, to lahko uspe."

 

Dvoboj primorske in šaleške ekipe bo jutri, v sredo, 27. aprila 2016, ob 19.00, v naši domači Rdeči dvorani. 


Sredina tekma bo tudi tokrat namenjena otrokom, saj bomo poskrbeli za obrazne poslikave v črno-rumenih barvah, ob igrišču pa se nam bo pridružila tudi naša maskota osa Pika.


V ta namen so naši članski rokometaši v ponedeljek in torek obiskali OŠ Antona Aškerca (novička) ter CVIU - Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje in OŠ Šalek (novička), kjer so se družili z otroci in jim ob povabilu na tekmo podarili vstopnice.

 

Vabljeni torej vsi ljubitelji rokometa, da pridete in skupaj pomagamo našim fantom do prve zmage v končnici.

 

Črno-rumeno, kot eno!

 

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me