Show menu

Rokometaši obiskali CVIU in OŠ Šalek

26. 4. 2016

Pred pričetkom pomembne končnice so se igralci naše članske ekipe ponovno družili s svojimi najmlajšimi podporniki.

 

V sredo, 27.4.2016, našo ekipo čaka prva tekma končnice, ose se bodo namreč pomerile proti četrto uvrščeni ekipi rednega dela 1. NLB Leasing lige - RD Koper 2013.

 

V prvem delu prvenstva smo že obiskali nekaj velenjskih osnovnih šol, ker pa je mladih nadobudnežev še veliko, so fantje tudi pred končnico našli čas in bodo tokrat obiskali še nekatere druge osnovne šole. V ponedeljek, 25.4.2016, so se igralci Szyba, Kleč, Levc, Zaponšek in Skube odpravili na obisk na OŠ Antona Aškerca. 

 

Danes, v torek, 26.4.2016, pa so velenjski rokometaši obiskali tudi otroke na CVIU – Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje ter učence na OŠ Šalek.

Center za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje so obiskali Medved, Ferlin, Golčar, Šoštarič in Nosan. Otroci so bili obiska predstavnikov naše članske ekipe izjemno veseli, nad razdeljenimi mesečnimi revijami 9ka pa navdušeni. V skupnem prostoru so našim igralcem pripravili kar pravi sprejem z živo glasbo, saj nas je zabaval mlad nadarjen harmonikaš. Sledilo je druženje, fotografiranje, avtogrami in povabilo na sredino tekmo s Koprom, za katero so otroci prejeli tudi vstopnice.

 

Ob obisku centra je bil naš Rok Golčar nadvse navdušen: ''Za nami je izjemno zanimiv in radoživ dopoldan, saj smo s soigralci obiskali šolo za posebne potrebe CVIU v Velenju. Otroci so za nas pripravili izjemno lep program, ki je vključeval tudi živo glasbo s harmoniko. V zameno za res topel sprejem smo jim podelili naše 9ke in vstopnice za sredino tekmo, kjer se, upam, vidimo v čim večjem številu.''

 

Medtem pa so se rokometaši Ovniček, Cehte, Božovič, Ratajec in brata Burić pred dopoldanskim treningom odpravili na obisk k učencem OŠ Šalek. Tudi tukaj nas je pričakal izjemno topel sprejem, otroci pa so se z rokometaši navdušeni fotografirali in obljubili, da si pridejo sredino tekmo s Koprom ogledati tudi v živo. Nejc Cehte je o obisku povedal: ''Rad bi pohvalil učence osnovne šole Šalek, ki so nas danes dopoldne sprejeli na svoji šoli. Vzdušje je bilo fenomenalno, otroci so bili veseli naših revij in vstopnic, mi pa smo imeli z njihovimi nasmeški polepšan dan. Želim si, da se v čim večjem številu vidimo tudi v sredo v Rdeči dvorani, na tekmi, ki bo znova namenjena prav njim, našim najmlajšim podpornikom.''

 

Sredina tekma bo tudi tokrat namenjena otrokom, saj bomo poskrbeli za obrazne poslikave v črno-rumenih barvah, ob igrišču pa se nam bo pridružila tudi naša maskota osa Pika.

 

Fotogalerijo z dogodka si lahko ogledate spodaj, že jutri, v sredo, 27.4.2016, pa se vsi skupaj ob 19.00 vidimo v Rdeči dvorani in gremo do nove zmage!

 

Črno-rumeno, kot eno!

Fotogalerija z današnjega druženja na CVIU in OŠ Šalek
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me