Show menu

Ose pred pričetkom končnice na obisk k učencem OŠ Antona Aškerca

25. 4. 2016

Pred pričetkom pomembne končnice se bodo igralci naše članske ekipe ponovno družili z mladimi nadobudnimi osnovnošolci v Velenju.

 

V sredo, 27.4.2016, našo ekipo čaka prva tekma končnice, ose se bodo namreč pomerile proti četrto uvrščeni ekipi rednega dela 1. NLB Leasing lige - RD Koper 2013.

 

V prvem delu prvenstva smo že obiskali nekaj velenjskih osnovnih šol, ker pa je mladih nadobudnežev še veliko, so fantje tudi pred končnico našli čas in bodo tokrat obiskali še nekatere druge osnovne šole. Danes, v ponedeljek, 25.4.2016, so se igralci Szyba, Kleč, Levc, Zaponšek in Skube odpravili na obisk na OŠ Antona Aškerca. 

Otroci so bili obiska predstavnikov naše članske ekipe izjemno veseli, nad razdeljenimi mesečnimi revijami 9ka pa navdušeni. Sledilo je druženje, fotografiranje, avtogrami in povabilo na sredino tekmo s Koprom, za katero so otroci prejeli tudi vstopnice.


Tekma bo tudi tokrat namenjena otrokom, saj bomo poskrbeli za obrazne poslikave v črno-rumenih barvah, ob igrišču pa se nam bo pridružila tudi naša maskota osa Pika.

 

Ob obisku šole je bil naš Blaž Kleč nadvse navdušen: '' Obisk otrok danes zjutraj je bil super budnica, bilo je izjemno lepo, vedno je prijetno v družbi naših najmlajših navijačev. Otroci so bili našega obiska veseli, to pa je tudi vse kar šteje. Ob tem bi rad posebej poudaril, da se je opazilo izjemno dobro delo učiteljev na področju rokometa in ostalih športov, za kar čestitam. V sredo pa se z vsemi vidimo tudi v Rdeči dvorani, kjer gremo skupaj novi zmagi naproti.''

 

Naš izjemno nadarjen mlad vratar Rok Zaponšek pa je OŠ Antona Aškerca v svojih otroških letih tudi obiskoval. Zato ni bilo veliko presenečenje, da je med mladimi šolarji prava legenda. Avtogrami in fotografije so se kar vrstili, Rok pa je ob tem povedal: ''Obiskali smo mojo osnovno šolo in izjemno lepo se je vrniti nazaj v šolsko telovadnico, kjer sem se dejansko prvič srečal tudi z rokometno žogo. Lepo je videti učitelje, ki so me spodbujali v otoških letih, seveda pa tudi vse šolarje, ki so bili nad našim obiskom res navdušeni. Upam, da se v čim večjem številu vidimo tudi v sredo v Rdeči dvorani.''

 

Fotogalerijo z dogodka si lahko ogledate spodaj, v sredo pa se vsi skupaj ob 19.00 vidimo v Rdeči dvorani in gremo do nove zmage!

 

Črno-rumeno, kot eno!

Fotogalerija z današnjega druženja na OŠ Anton Aškerc
Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me