Show menu

Mlajši dečki B na zaključni turnir najboljše četverice

17. 4. 2016

V soboto, 16.4.2016, so tekme odigrali velenjski mlajši dečki A, mlajši dečki B, starejši dečki B in starejši dečki A. Tokratni izkupiček sta dva poraza in dve zmagi.


Poročila si lahko preberete spodaj.


Črno-rumeno, kot eno!


MLAJŠI DEČKI B

RK Gorenje Velenje : RK Trimo Trebnje 23:20  (10:11)

RK Gorenje Velenje: Miklavžina(vratar), Plešnik, Cesar 10, Potočnik 3, Juršič 3, Blažinčič, Stropnik, Smajilović, Horvat 5, Antlej 1, Guček, Puklič 1, Sopotnik(vratar), Turinski(vratar)

7-m: 4/4

Izključitve: 6min

RK Trimo Trebnje:Pušler, Jarc, Gorec, Kolenc 3, Grabljevec, Kuzmanović 4, Kotar 3, Bajc 2, Šenica 8, Smolič, Zakošek

7-m: 2/2

Izključitve: /

Trener: Saša Mijatović


V Rdeči dvorani se je odvijala težka in zelo živčna tekma. Gostje so vstopili v igro bolj odločno in samozavestno. Z nekaj napakami v napadu so naše osice prepustile vodstvo gostom in tako smo odšli na polčas z zaostankom enega zadetka. Drugi polčas so se fantje zbrali in odigrali bolje. Število napak so zmanjšali in prevzeli pobudo ob koncu tekme. Vse pohvale gostom, ki so odigrali zelo dobro tekmo. Čestitke pa gredo našim najmlajšim, ki so se s to zmago uvrstili na zaključni turnir najboljše četverice. Bravo ose!


MLAJŠI DEČKI A

RK Gorenje Velenje : RK Celje Pivovarna Laško  17:19 (8:9)

RK Gorenje Velenje: Pandol(vratar), Stropnik 1, Bizjak 3, Škrobot 1, Cvijetinović, Kamenicki 2, Hojnik 1, Sitar, Rednjak, Zulić 5, Bandalo-Magrič, Mlivić 4, Turinski(vratar), Petrović

Izključitve: 6min

7-m: 2/2

RK Celje Pivovarna Laško: Drama, Hudernik 3, Divjak 2, Husar, Ravnak 3, Senegačnik, Vrešnjak, Zabav 9, Čadej, Rihter, Hrustel 2, Juteršek, Terglav, Cvikl, Korošec, Perić

Izključitve:12min

7-m: 1/1

Trener: Saša Mijatović


Povratna tekma v Rdeči dvorani je postregla z dobro in napeto tekmo. Fantje so odigrali super tekmo, v kateri je bila naša obramba premalo agresivna za končni uspeh. Celjani so imeli v vratih razpoloženega vratarja, ki je ubranil nekaj pomembnih žog in prispeval delež k zmagi. Čestitke vsem fantom za prikazano borbenost. 


STAREJŠI DEČKI B

Dol Tki Hrastnik : Gorenje Velenje 14:44 (5:21)

Gorenje: Verboten, Hudovernik 7, Šeliga 6, Koren 2, Šmigoc 4 ,Flis 6, Radšel 4, Mrkonjić 6, Jovanović 5, Kopušar, Mrkaljević 3, Smajlović 1

Trener: Tomaž Juršič

 

Starejši dečki B so tokrat gostovali na Dolu pri Hrastniku in odigrali tekmo proti istoimenski ekipi. Razlika v kvaliteti obeh ekip je bila več kot očitno na strani mladih osic, ki so vpisale novo zmago. Tekmo so fantje odigrali zelo korektno in posledica tega je bilo tudi veliko protinapadov, ki sta jih uspešno zaključevala Flis in Šeliga. Priložnost za igro so tudi tokrat dobili vsi igralci in jo lepo izkoristili. Naslednjo tekmo bodo fantje odigrali v četrtek, 21.4.2016, ob 17.15 na ŠC Velenje proti ekipi Dobove. Vabljeni!


STAREJŠI DEČKI A

RK Gorenje Velenje : RD Riko Ribnica  26:30 (13:15)
Gorenje: Bizjak 2, Štefl 2 , Radivojevič, Pongrac 2, Ring 3, Aubreht 3, Hojnik 7, Ograjenšek 6, Bandalo-Magrič 1, Husejnovič

7m: 2/1 

Izključitve: 4 min

Trener: Robi Lainšček


Ta vikend so starejši dečki A na domačem igrišču gostili vrstnike iz Ribnice. Osice so tekmo pričele zelo dobro, hitro so povedle s tremi zadetki. V sredini polčasa so se favorizirani gostje iz Ribnice zbrali in ujeli osice, nato pa se je igralo gol za gol. V izdihljajih polčasa so si osice privoščile nekaj napak in gostje so ušli za dva zadetka. V drugem polčasu pa vse narobe. Osice so popustile v obrambi, pa tudi v napadu so gostom podarile nekaj žog. Naše napake so gostje kaznovali z delnim izidom 5:1 in tako ušli za šest zadetkov. Osice so se do konca tekme trudile na vse pretege, da bi ujele goste, vendar jim to žal ni uspelo.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me