Show menu

Anže Ratajec del osjega gnezda tudi v prihodnji sezoni

12. 4. 2016

V rokometnem klubu Gorenje Velenje že od začetka sezone sestavljamo ekipo za prihodnost, katere del bo ostal tudi Anže Ratajec.

 

Ratajec, ki je pred tem igral za madžarski Csurgói, je v Velenje prišel konec sezone 2014/2015 in igra na poziciji srednjega zunanjega. Ob prihodu v Slovenijo je mlad in perspektiven igralec z našim klubom podpisal dvoletno pogodbo.

 

RK Gorenje Velenje stremi k visokim dosežkom tudi v prihodnji sezoni, ob tem pa je eden izmed glavnih ciljev vodstva tudi zmanjšanje proračuna članske ekipe. 


Matej Avanzo, direktor RK Gorenje Velenje, je ob tem povedal: ''V klubu ob pozitivnih pogovorih z ligo SEHA ter nadaljnji negotovosti glede dejstva, ali bomo v naslednji sezoni igrali v ligi prvakov ali pokalu EHF, sestavljamo ekipo za prihodnost, ob čemer je eden od ciljev, ki smo si ga zastavili, da proračun članskega moštva zmanjšamo za 10 %. V skladu s temi smernicami smo izjemno zadovoljni, da smo se za nekoliko spremenjeno pogodbo dogovorili tudi z Anžetom Ratajcem, ki bo v RK Gorenje Velenje igral vsaj še v sezoni 2016/17. Ob tem, da je našemu trenerju dr. Marku Šibili dokazal, da gre za borbenega in kompletnega igralca, naju je s predsednikom Milanom Mežo zadovoljil tudi po človeški plati.''

 

25-letni Trebanjec tako ob nekoliko spremenjeni pogodbi ostaja velenjska osa še vsaj eno sezono in se veseli nadaljevanja svoje kariere: ''Odločitev je bila zelo enostavna, po pogovoru s trenerjem in vodstvom kluba sem dobil občutek, da si vsi zelo želijo, da nadaljujemo skupno pot. Želja je bila obojestranska in tako smo sklenili novo pogodbo. Kljub temu, da se bo ekipa v prihodnji sezoni precej spremenila, sem se odločil, da svojo začrtano pot nadaljujem v Velenju, kjer so cilji vedno visoki. Veselim se prihodnje sezone, kjer bomo skupaj z ekipo znova napadali najvišja mesta.''


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me