Show menu

Visoka zmaga starejših dečkov B proti ekipi Fužinarja

11. 4. 2016

V nedeljo, 10.4.2016, so starejši dečki B odigrali tekmo na Koroškem in slavili z visoko prednostjo.


Poročilo si lahko ogledate spodaj.


Črno-rumeno, kot eno!


STAREJŠI DEČKI B

 

RK Fužinar : RK Gorenje Velenje   19:27 (7:14)

Gorenje: Verboten, Hudovernik 2, Šeliga 1, Koren 10, Lah, Šmigoc 3, Hojnik, Flis 1, Radšel 6, Mrkonjić 2, Jovanović, Kopušar, Mrkaljević, Zulić 2, Smajlović

Trener: Tomaž Juršič


Starejši dečki B so tokrat nastopili v Ravnah na Koroškem proti ekipi Fužinarja. Ekipa trenerja Tomaža Juršiča je imela na začetku malce težav, saj je igrišče  v športni dvorani OŠ Prežihovega Voranca malce krajše kot običajno. Vendar so mladi fantje hitro ujeli ritem in po zaslugi razpoloženih Korena, Radšela in Šmigoca hitro postavili stvari na svoje mesto, tako da je prednost v prvem polčasu znašala končnih plus 7 ob zaključku polčasa. Dobra igra se je nadaljevala tudi v drugem polčasu, ko je prednost narasla tudi na plus 10. V zaključku tekme so priložnost dobili prav vsi igralci in jo tudi dobro izkoristili, izkazal pa se je tudi vratar os Aljaž Verboten z nekaj res atraktivnimi obrambami. Čestitke!


Naslednjo tekmo bodo fantje starejših dečkov B odigrali v dvorani Dolanka in sicer v soboto, 16.4.2016, ob 11.00  proti ekipi Dol TKI Hrastnik.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me