Show menu

Mlajši in starejši dečki A tokrat poraženi

10. 4. 2016

V soboto, 9.4.2016, sta tekmi odigrali ekipi mlajših dečkov A in starejših dečkov A. Obe ekipi sta tokrat, kljub borbeni igri, morali priznati premoč nasprotnikom.

Poročila si lahko ogledate spodaj.

 

Črno-rumeno, kot eno!

 

MLAJŠI DEČKI A

RK Gorenje Velenje : RK Sevnica  23:30 (12:14)

RK Gorenje Velenje: Pandol, Cesar 1, Stropnik 1, Juršič 1, Bizjak, Škrobot 2, Cvijetinović, Kamenicki 4, Hojnik 5, Sitar, Rednjak, Zulić 6, Bandalo-Magrič, Mlivić 3, Miklavžina, Potočnik

Izključitve: 4min

7-m: 0/2

RK Sevnica: Zupančič, Kralj 1, Habinc, Pinterič 3, Blatnik 5, Janc 13, Kuhar 1, Mlakar, Gregorič 6, Daks

Izključitve:16min

7-m: 2/2

Trener: Saša Mijatovič

Tekmo so naši fantje odprli zelo dobro in bili večji del polčasa boljši nasprotnik. Ob koncu polčasa je padla zbranost in gostje so to znali izkoristiti. Drugi polčas se je tudi začel po naših željah, fantje so naredili delni rezultat 3:0 (15:14), žal pa je nato sledila desetminutna tema in gostje so zbežali na neulovljivo prednost devetih zadetkov. Čestitke gostom iz Sevnice za zmago, našim fantom pa za borbeno in srčno igro!STAREJŠI DEČKI A

RK Krško : RK Gorenje Velenje   22:16 (9:6)

Gorenje: Štefl 1, Radivojevič, Pongrac 3, Aubreht , Hojnik 6, Mazaj 3, Bandalo-Magrič , Husejnovič, Brunšek 2, Bizjak 1.

7m: 3/2 

Izključitve: 6 min

Trener: Robi Lainšček

 

Ta vikend so starejši dečki A gostovali pri vrstnikih iz Krškega. Osice so se v Krško odpravile le z desetimi igralci, saj so vrste zdesetkale poškodbe in bolezen. Osice so prvi polčas igrale dokaj dobro. Obrambe so bile prvi polčas na visokem nivoju, saj je padlo skupaj le petnajst zadetkov (9:6). Velenjčani so domačinom odlično parirali do dvajsete minute, v zadnjih petih minutah pa so naredili nekaj tehničnih napak, kar so domačini izkoristili in ušli za tri zadetke. Tudi drugi polčas so osice prvih deset minut igrale dobro. Po tem pa so sledile črne minute; padec koncentracije in kratka klop so botrovale temu, da so si domačini priigrali varno prednost šestih zadetkov, ki je do konca niso več izpustili iz rok.

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me