Show menu

Velenjska osa Mario Šoštarič na zboru slovenske reprezentance

1. 4. 2016

V času tekmovalnega ligaškega premora naše članske ekipe bomo z zanimanjem spremljali igre slovenske moške članske reprezentance.


Med izbranci, ki se bodo borili za nastop na kvalifikacijskem turnirju pa bo tudi naša osa leta 2015 - Mario Šoštarič. Selektor Veselin Vujović je namreč našega Maria uvrstil med 20 izbrancev, ki se bodo potegovali za nastop na Olimpijskih igrah.


Mario je za vas, naše zveste navijače in podpornike kluba, spregovoril o ciljih pred turnirjem: "Vsi vemo kakšen je cilj in to je osvojitev enega izmed prvih dveh mest v skupini, kar nas vodi na Olimpijske igre. Te pa so sanje vsakega športnika. Ekipa se postopoma pomlajuje, fantje smo polni želje in motivacije za igranje za državni grb. Z veseljem, veliko željo in nestrpnostjo pričakujem priprave. Vesel sem poziva in iskal bom svojo priložnost. Trudil se bom po svojih najboljših močeh, kaj bo to prineslo, pa bomo videli. Če bo t, kar bom pokazal, selektorju všeč in bo zadovoljen z mano, me bo vzel na turnir. Če pa ne, pa se bom trudil in vztrajal še naprej."


Slovenijo prihodnji teden oziroma vikend čakajo tri tekme v švedskem mestu Mälmo, kjer se bodo za olimpijsko vstopnico za Rio v Braziliji potegovali proti Švedski, Španiji in Iranu. Na Olimpijske igre vodita samo prvi dve mesti. 


Razpored kvalifikacijskega turnirja:


Petek, 8. april 2016:
17.00 Španija : SLOVENIJA (prenos na RTVSLO 2)
19.15 Iran : Švedska

Sobota, 9. april 2016:
16.15 Španija : Iran
18.30 SLOVENIJA : Švedska (prenos na RTVSLO 2)

Nedelja, 10. april 2016:
16.30 Švedska : Španija
18.45 SLOVENIJA : Iran (prenos na RTVSLO 2)


Seveda bomo vsi v našem klubu skupaj držali pesti  za našega Maria, da čim bolje predstavi naše barve in pokaže svojo borbenost.


Črno-rumeno, kot eno!

Osa pika

Prijavi se na e-novice

Prijavi me